Behang babykamer: Het inrichten van een babykamer is een spannende tijd voor elke ouder. Het kiezen van de juiste decoratie is een belangrijk onderdeel van het creëren van een gezellige en veilige omgeving voor je kleintje. Behang is een populaire keuze voor babykamers omdat het een eenvoudige manier is om kleur en textuur toe te voegen aan de kamer.

Wij selecteren alle producten en diensten. Als u op de door ons aangeboden links klikt, kan Perfect Home een commissie verdienen zonder extra kosten voor u.

Beste Behang voor de Babykamer

Hieronder vindt u onze lijst met de beste behangopties voor de babykamer. Als ouder wilt u natuurlijk het beste voor uw kind en daar hoort ook een mooie en rustgevende omgeving bij. Met deze behangopties kunt u de babykamer omtoveren tot een gezellige plek waar uw kind zich op zijn gemak voelt.

Decalmile Bosbeer Garden Muurstickers Jungle Dieren Behang babykamer

Als je op zoek bent naar een leuke manier om de babykamer of kinderkamer te decoreren, dan zijn de Decalmile Bosbeer Muurstickers Behang babykamer een uitstekende optie voor jou.

Voordelen

 • Gemakkelijk te plakken en te verwijderen
 • Hoge kwaliteit stickers
 • Perfect voor kinderkamers en speelkamers

Nadelen

 • Kan niet op alle oppervlakken worden geplakt
 • De stickers zijn niet herbruikbaar
 • De stickers zijn niet geschikt voor getextureerde oppervlakken

De Decalmile Bosbeer Behang babykamer zijn gemaakt van hoge kwaliteit, helder en kleurrijk materiaal en zijn gemakkelijk te plakken en te verwijderen. Ze zijn perfect om kinderkamers, slaapkamers, woonkamers, babycrèches en speelkamers te versieren. De stickers zijn inclusief 2 vellen, velformaat: 30cm × 90cm (11,8″ × 35,4″), en afhankelijk van uw voorkeur voor DIY.

Een van de voordelen van deze stickers is dat ze op alle schone, droge, niet-getextureerde gladde oppervlakken kunnen worden geplakt, zoals muren, ramen, tegels, meubels, spiegels en zelfs uw koelkasten. Bovendien, als u niet tevreden bent met uw aankoop of problemen heeft met de installatie, kunt u contact opnemen met de verkoper en zij zullen binnen 24 uur antwoorden en helpen bij het oplossen van problemen.

Een mogelijke nadeel van deze muurstickers is dat ze niet op alle oppervlakken kunnen worden geplakt. Ook zijn de stickers niet herbruikbaar en niet geschikt voor getextureerde oppervlakken.

In het algemeen zijn de Decalmile Bosbeer Muurstickers Behang babykamer een leuke en betaalbare manier om de babykamer of kinderkamer te decoreren. Ze zijn van hoge kwaliteit, gemakkelijk te plakken en te verwijderen, en perfect voor kinderkamers en speelkamers.

Klik hier om de Decalmile Bosbeer Muurstickers Behang babykamer te kopen.

Little Deco DL840-2 Muursticker met kat, met ballonnen, dieren, Behang babykamer

Als je op zoek bent naar een leuke en moderne muursticker voor de babykamer, dan is de Little Deco DL840-2 Muursticker met kat en ballonnen Behang babykamer misschien wel iets voor jou.

Voordelen

 • De muursticker is zelfklevend en kan gemakkelijk worden aangebracht op alle gladde oppervlakken, zoals muren, meubels, deuren, spiegels en ramen.
 • De afbeelding is contourgesneden zonder storende randen en heeft een premium kwaliteit voor een bijzondere feel-good ervaring in je huis.
 • De muursticker wordt geleverd met een plakhandleiding en is eenvoudig aan te brengen.

Nadelen

 • De muursticker is niet geschikt voor pleisterwerk, canvas, latex- of siliconenverf.
 • De afbeelding komt overeen met 102 x 60 cm en de kat met ballonnen heeft een afmeting van 54 x 39 cm, dus het kan zijn dat het niet groot genoeg is voor sommige kamers.
 • De plakhandleiding is mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands.

De Little Deco DL840-2 Muursticker met kat Behang babykamer is een leuke toevoeging aan de babykamer. De afbeelding is schattig en modern en kan gemakkelijk worden aangebracht op alle gladde oppervlakken. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor pleisterwerk, canvas, latex- of siliconenverf en dat de afbeelding misschien niet groot genoeg is voor sommige kamers.

Als je op zoek bent naar een leuke en moderne muursticker voor de babykamer, dan is de Little Deco DL840-2 Muursticker met kat Behang babykamer een goede keuze.

Decalmile Bosdieren Dieren Muurstickers

Als u op zoek bent naar schattige en kleurrijke muurstickers om de babykamer of kinderkamer te versieren, dan is Decalmile Bosdieren Dieren Behang babykamer misschien wel iets voor u.

Voordelen

 • Gemakkelijk te plakken en te verwijderen
 • Hoge kwaliteit en kleurrijk
 • Perfect voor het versieren van kinderkamers en speelkamers

Nadelen

 • Niet geschikt voor getextureerde oppervlakken
 • Kan na verloop van tijd minder goed blijven plakken
 • Kan doorschijnen als er een donkere muur achter zit

Decalmile Bosdieren Dieren Muurstickers Behang babykamer zijn gemaakt van hoogwaardig PVC en zijn gemakkelijk te plakken en te verwijderen op alle schone, droge en niet-getextureerde gladde oppervlakken zoals muren, ramen, meubels en spiegels. De stickers zijn ook waterdicht, wat betekent dat u ze kunt afvegen met een vochtige doek zonder dat de kleuren vervagen.

De muurstickers worden geleverd in 2 vellen van 30cm × 90cm (11,8″ × 35,4″), afhankelijk van uw voorkeur voor DIY. U kunt ze naar eigen inzicht op de muur plakken en uw eigen ontwerp maken.

Een ander voordeel van deze muurstickers is dat ze perfect zijn om kinderkamers, slaapkamers, woonkamers, babycrèches en speelkamers te versieren. Ze zijn schattig en kleurrijk en kunnen een vrolijke en speelse sfeer creëren in de kamer.

Er zijn echter ook enkele nadelen aan deze muurstickers. Ten eerste zijn ze niet geschikt voor getextureerde oppervlakken, dus als uw muur niet glad is, zullen de stickers niet goed blijven plakken. Ten tweede kan het na verloop van tijd zijn dat de stickers minder goed blijven plakken en soms zelfs loslaten. Ten derde, als u de stickers op een donkere muur plakt, kan het zijn dat de kleuren doorschijnen en het ontwerp minder duidelijk wordt.

Kortom, als u op zoek bent naar schattige en kleurrijke muurstickers om de babykamer of kinderkamer te versieren, dan is Behang babykamer Decalmile Bosdieren Dieren een goede keuze. Ze zijn gemakkelijk te plakken en te verwijderen, van hoge kwaliteit en perfect voor het versieren van kinderkamers en speelkamers.

Kinderkamer Behang A.S. Création Vliesbehang – Bloemen Roze en Crème

Als je op zoek bent naar behang voor de babykamer, dan is het A.S. Création Behang babykamer zeker het overwegen waard. Het behang assortiment is van hoge kwaliteit en is verkrijgbaar in verschillende dessins en prijsklassen. Het behang is gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen en is scheurbestendig. Het geeft de babykamer een eigen uitstraling en zorgt voor een levendige sfeer.

Voordelen

 • Het behang heeft een bloemenpatroon, wat een optische eyecatcher is.
 • Het behang is gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen.
 • Het behang is scheurbestendig.

Nadelen

 • Het behang is niet vlekbestendig.
 • Het behang heeft een cottage-stijl, wat niet iedereen mooi vindt.
 • Het behang is vrij duur.

Het Behang babykamer A.S. Création is een goede keuze als je op zoek bent naar behang voor de babykamer. Het behang heeft een bloemenpatroon, wat een optische eyecatcher is en zorgt voor een levendige sfeer. Bovendien is het behang gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen en is het scheurbestendig. Het behang geeft de babykamer een eigen uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende dessins en prijsklassen.

Het enige nadeel van het behang is dat het niet vlekbestendig is en dat het een cottage-stijl heeft, wat niet iedereen mooi vindt. Bovendien is het behang vrij duur, wat het voor sommige mensen misschien minder aantrekkelijk maakt.

Al met al is het Behang babykamer A.S. Création een goede keuze als je op zoek bent naar behang voor de babykamer. Het behang is van hoge kwaliteit en zorgt voor een levendige sfeer in de kamer. Als je bereid bent om iets meer te betalen voor kwaliteit, dan is dit behang zeker het overwegen waard.

Behang babykamer Muralo – Wandtattoo voor kinderkamer

Deze muursticker is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige, milieuvriendelijke en visueel aantrekkelijke manier om de kinderkamer te decoreren.

Voordelen

 • Het design van de muursticker is modern en eigentijds, en biedt een unieke touch aan elke kamer.
 • De muursticker is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen uitrekken, vervormen en uv-stralen.
 • De montage van de muursticker is zeer eenvoudig en kan zonder speciaal gereedschap worden uitgevoerd.

Nadelen

 • De muursticker is slechts beschikbaar in één kleur en patroon.
 • De afmetingen van de muursticker zijn beperkt tot 120 cm x 120 cm.
 • De prijs van de muursticker is relatief hoog in vergelijking met andere decoratieve elementen.

De muursticker van Muralo is een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veilige en milieuvriendelijke manier om de kinderkamer te decoreren. Het design van de muursticker is modern en eigentijds, en biedt een unieke touch aan elke kamer. Bovendien is de muursticker gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen uitrekken, vervormen en uv-stralen, waardoor hij jarenlang zijn visuele kwaliteit behoudt.

Het aanbrengen van de muursticker is zeer eenvoudig en kan zonder speciaal gereedschap worden uitgevoerd. Bovendien is de muursticker ontworpen voor zowel meisjeskamers als tienerkamers en kan hij naar believen met elkaar worden gecombineerd, wat een gepersonaliseerde wanddecoratie mogelijk maakt.

Hoewel de muursticker slechts beschikbaar is in één kleur en patroon, en de afmetingen beperkt zijn tot 120 cm x 120 cm, is de muursticker een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige, milieuvriendelijke en visueel aantrekkelijke manier om de kinderkamer te decoreren.

Behang babykamer Little Deco Muursticker Beer op de Maan

Als je op zoek bent naar een schattige muursticker om de babykamer van je kleintje op te fleuren, is de Behang babykamer Little Deco Muursticker Beer op de Maan een goede keuze. Deze muursticker is gemakkelijk aan te brengen en ziet er fantastisch uit.

Voordelen

 • Gemakkelijk aan te brengen: De muursticker wordt geleverd met een uitgebreide plakhandleiding, zodat je hem gemakkelijk kunt aanbrengen zonder dat er luchtbellen of rimpels ontstaan.
 • Schattig ontwerp: De muursticker heeft een schattig ontwerp met een teddybeer die op de maan zit en omringd is door sterren. Dit zal de babykamer zeker opfleuren.
 • Hoogwaardige kwaliteit: De muursticker is gemaakt van hoogwaardige vinylfolie en is verwijderbaar zonder dat er resten achterblijven.

Nadelen

 • Beperkte afmetingen: De muursticker is alleen verkrijgbaar in bepaalde maten, zodat je mogelijk niet de perfecte maat voor je muur kunt vinden.
 • Niet geschikt voor alle oppervlakken: De muursticker is alleen geschikt voor gladde en stof-, siliconen- en latexvrije oppervlakken, dus als je muur een andere textuur heeft, kun je deze muursticker niet gebruiken.
 • Niet geschikt voor alle kleuren: Sommige kleuren/ondergronden bevatten chemische toevoegingen die de kleefkracht van de muursticker kunnen beïnvloeden, dus het is belangrijk om contact op te nemen met de verkoper als je vragen hebt over de geschiktheid van de muursticker voor je muur.

Als je op zoek bent naar een schattige en hoogwaardige fotobehang muursticker om de babykamer op te fleuren, is de Little Deco Muursticker Beer op de Maan Behang babykamer een goede keuze. De muursticker is gemakkelijk aan te brengen en heeft een schattig ontwerp met een teddybeer die op de maan zit en omringd is door sterren. Houd er echter rekening mee dat de muursticker alleen geschikt is voor gladde en stof-, siliconen- en latexvrije oppervlakken en dat hij alleen verkrijgbaar is in bepaalde maten.

Behang babykamer Decalmile Jungle Dieren Safari Olifant Leeuw en Aap

Wij raden deze muurstickers aan voor wie op zoek is naar een eenvoudige en betaalbare manier om de babykamer of kinderkamer op te fleuren met een junglethema.

Voordelen

 • Kan worden geplakt op alle schone, droge, niet-getextureerde gladde oppervlakken: muren, ramen, tegels, meubels, spiegels en zelfs uw koelkasten.
 • Gemaakt van hoge kwaliteit, helder en kleurrijk, gemakkelijk te pellen en te plakken, verwijderbaar en waterdicht.
 • Perfect om kinderkamers, slaapkamers, woonkamers, babycrèches en speelkamers te versieren.

Nadelen

 • De stickers zijn niet herbruikbaar, dus als u ze verkeerd plakt, moet u ze opnieuw kopen.
 • De stickers zijn niet geschikt voor getextureerde of ruwe oppervlakken.
 • Het kan lastig zijn om de stickers recht te plakken, vooral als u grote oppervlakken wilt bedekken.

De Decalmile Jungle Dieren Muurstickers Behang babykamer zijn een geweldige manier om de kinderkamer op te fleuren zonder veel geld uit te geven. De stickers zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen, waardoor u ze gemakkelijk kunt veranderen als u van gedachten verandert. De stickers zijn ook waterdicht, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat ze beschadigd raken als u ze in de buurt van water plaatst.

Een ander voordeel van deze stickers is dat ze op bijna elk glad oppervlak kunnen worden geplakt. Dit betekent dat u ze niet alleen op de muren van de kinderkamer kunt plakken, maar ook op meubels, ramen, spiegels en zelfs uw koelkast. Dit geeft u veel meer flexibiliteit bij het decoreren van de kamer.

Hoewel deze stickers geweldig zijn, zijn er ook enkele nadelen. Ten eerste zijn de stickers niet herbruikbaar, dus als u ze verkeerd plakt, moet u ze opnieuw kopen. Dit kan duur worden als u veel stickers nodig heeft om een groot oppervlak te bedekken. Ten tweede zijn de stickers niet geschikt voor getextureerde of ruwe oppervlakken, wat betekent dat u ze niet kunt gebruiken op muren met reliëf. Ten slotte kan het lastig zijn om de stickers recht te plakken, vooral als u grote oppervlakken wilt bedekken.

Over het algemeen zijn de Behang babykamer Decalmile Jungle Dieren Muurstickers een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige en betaalbare manier om de kinderkamer op te fleuren. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen, waterdicht en kunnen op bijna elk glad oppervlak worden geplakt.

Koopgids

Als het gaat om het kopen van behang voor de babykamer, zijn er een aantal factoren waarmee rekening moet worden gehouden om ervoor te zorgen dat u de beste keuze maakt voor uw baby. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen om in gedachten te houden bij het kiezen van behang voor uw babykamer.

Veiligheid

Veiligheid is de belangrijkste factor bij het kiezen van behang voor de babykamer. Zorg ervoor dat het behang geen schadelijke stoffen bevat die de gezondheid van uw baby kunnen beïnvloeden. Controleer of het behang is gemaakt van veilige materialen en of het voldoet aan de veiligheidsnormen.

Duurzaamheid

Behang kan een duurzame optie zijn voor de babykamer, omdat het langer meegaat dan verf. Zorg ervoor dat u kiest voor behang dat duurzaam en van goede kwaliteit is, zodat het niet snel beschadigd raakt en u het niet snel hoeft te vervangen.

Ontwerp

Het ontwerp van het behang is ook belangrijk bij het kiezen van behang voor de babykamer. Kies een ontwerp dat past bij de stijl van de kamer en dat ook geschikt is voor de leeftijd van uw baby. Kies bijvoorbeeld voor een rustig en kalmerend ontwerp voor een pasgeboren baby en een meer speels ontwerp voor een oudere baby.

Installatiegemak

Ten slotte is het belangrijk om te kiezen voor behang dat gemakkelijk te installeren is. Overweeg behang met een zelfklevende achterkant, zodat u geen lijm nodig heeft. Zorg ervoor dat u de juiste gereedschappen heeft om het behang gemakkelijk en efficiënt te installeren.

Door rekening te houden met deze factoren, kunt u ervoor zorgen dat u de beste keuze maakt bij het kiezen van behang voor de babykamer.

Veelgestelde vragen

Welke soorten kinderbehang zijn geschikt voor een jongensbabykamer?

Er zijn verschillende soorten kinderkamer behang die geschikt zijn voor een jongensbabykamer. Denk bijvoorbeeld aan behang met een stoere print, zoals auto’s, dieren of geometrische vormen. Ook behang met een effen kleur kan mooi zijn, bijvoorbeeld in een blauwe of groene tint.

Hoe kies ik neutraal behang voor een babykamer?

Neutraal behang is een goede keuze als je nog niet weet of je een jongen of meisje verwacht, of als je gewoon van rustige kleuren houdt. Kies bijvoorbeeld voor behang met een zachte pasteltint, een subtiel patroon of een effen kleur. Zo creëer je een kalme en serene sfeer in de babykamer.

Wat zijn populaire kleuren voor behang in een babykamer?

Populaire kleuren voor behang in een babykamer zijn pasteltinten zoals roze, blauw, groen en geel. Ook neutrale kleuren zoals wit, grijs en beige zijn populair. Het is belangrijk om een kleur te kiezen die past bij de rest van de inrichting en die rustgevend is voor de baby.

Welke thema’s zijn aan te raden voor babykamerbehang?

Er zijn veel leuke thema’s om te gebruiken voor babykamerbehang. Denk bijvoorbeeld aan dieren, bloemen, sterren, wolken of jungle. Het is belangrijk om een thema te kiezen dat past bij de smaak van de ouders en dat niet te druk is voor de baby.

Hoe kan ik een babykamer personaliseren met bloemenbehang?

Bloemenbehang is een mooie manier om de babykamer te personaliseren. Kies bijvoorbeeld behang met een subtiel bloemenpatroon of juist met grote, opvallende bloemen. Combineer het behang met bijpassende accessoires, zoals een bloemenlamp of een bloemenkussen, om de kamer helemaal af te maken.

De trends voor behang in de babykamer voor het komende jaar zijn onder andere behang met geometrische vormen, behang met dierenprints en behang met botanische prints. Ook behang met een subtiel patroon of een effen kleur blijft populair. Het is belangrijk om een keuze te maken die past bij de smaak van de ouders en die rustgevend is voor de baby.

Wat zijn de voordelen van behang in de babykamer?

Behang kinderkamer kan helpen bij het creëren van een warme, gezellige sfeer waar zowel ouders als baby zich comfortabel en rustig voelen. Behang biedt een ruime keuze aan prints en thema’s, van schattige bosdieren tot vrolijke sterren en jungle motieven, die de verbeelding kunnen stimuleren en bijdragen aan een stimulerende omgeving voor je baby. Bovendien is het gemakkelijk aan te brengen en, afhankelijk van het soort, ook gemakkelijk te verwijderen zonder schade aan de muren.

Hoe kies ik het juiste behang voor de babykamer?

Als je het juiste kinderbehang voor je kamer kiest, overweeg dan de stijl die je wilt creëren. Wil je een rustige, neutrale look of een kamer vol kleur en energie? Vliesbehang is een goede keus voor iedere baby- en kinderkamer omdat het duurzaam is en gemakkelijk aan te brengen. Kijk ook naar het thema van het behang, zoals jungle, sterren, of schattige bosdieren, die kunnen helpen een fijne sfeer te creëren. Bovendien is het belangrijk om behang te kiezen dat beschikbaar is binnen jouw budget.

Is vliesbehang een goede keuze voor de kinderkamer?

Ja, vliesbehang is een uitstekende keuze voor de kinderkamer. Het is gemakkelijk aan te brengen omdat de lijm direct op de muur aangebracht kan worden, en het is ook gemakkelijk