Een tv meubel is een belangrijk onderdeel van elk huis, omdat het niet alleen de tv ondersteunt, maar ook andere apparaten en accessoires opbergt. Het is belangrijk om een tv meubel te kiezen dat niet alleen functioneel is, maar ook past bij de inrichting van uw huis. In dit artikel zullen we ons richten op tv meubel mangohout, een populair materiaal vanwege zijn duurzaamheid en unieke uitstraling.

Een tv meubel gemaakt van mangohout biedt niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar is ook duurzaam en milieuvriendelijk. Mangohout wordt verkregen uit mangobomen die geen vrucht meer dragen en anders zouden worden weggegooid. Door het gebruik van mangohout draagt u bij aan een duurzame toekomst en helpt u het milieu te beschermen.

Bij het kiezen van een tv meubel gemaakt van mangohout is het belangrijk om rekening te houden met de grootte en het gewicht van uw tv, evenals de grootte van de ruimte waarin het meubel wordt geplaatst. Het is ook belangrijk om te overwegen hoeveel opbergruimte u nodig heeft voor andere apparaten en accessoires, zoals een dvd-speler, gameconsole of afstandsbedieningen.

Als u op zoek bent naar een tv meubel dat niet alleen functioneel is, maar ook past bij de inrichting van uw huis en bijdraagt aan een duurzame toekomst, dan is een tv meubel gemaakt van mangohout een uitstekende keuze. In de volgende sectie zullen we enkele van de beste tv meubels gemaakt van mangohout bespreken en hun unieke kenmerken en voordelen benadrukken.

Wij selecteren alle producten en diensten. Als u op de door ons aangeboden links klikt, kan Perfect Home een commissie verdienen zonder extra kosten voor u.

Beste TV Meubel Mangohout

Als je op zoek bent naar een mooie en duurzame tv-meubel, dan is mangohout een uitstekende keuze. Mangohout is een duurzaam materiaal dat bekend staat om zijn unieke uitstraling en lange levensduur. Bij het kiezen van een tv-meubel van mangohout zijn er veel opties om uit te kiezen, dus we hebben een lijst samengesteld van de beste tv-meubels van mangohout die momenteel beschikbaar zijn op Amazon. Hieronder vind je onze topkeuzes voor de beste tv-meubels van mangohout.

vidaXL Tv meubel mangohout

tv meubel mangohout

Als je op zoek bent naar een tv-meubel met een antieke uitstraling, dan is het vidaXL tv meubel mangohout gemaakt van massief mangohout een goede keuze. Het is een prachtige aanvulling op je interieur en biedt voldoende ruimte voor het opbergen van je multimedia-apparaten, boeken, schoenen en diverse andere spullen.

Voordelen

 • Het tv-meubel is gemaakt van massief mangohout, een hardhout met dichte houtnerven, dat sterk genoeg is om veel gewicht te dragen en goed bestand is tegen slijtage.
 • Het meubel is volledig met de hand gemaakt en de esthetisch aantrekkelijke houtnerven maken elk meubel onderscheidend en enigszins anders van elkaar.
 • De gepoedercoat ijzeren poten dragen bij aan de stevigheid van de schoenenkast en de industriële stijl.

Nadelen

 • De kleuren variëren per stuk, waardoor ieder meubelstuk uniek is; de levering is willekeurig.
 • Het meubel vereist montage.
 • Het hout kan in sommige gevallen gebogen zijn in plaats van vlak.

Het vidaXL tv meubel mangohout is een goede keuze als je op zoek bent naar een tv-meubel met een antieke uitstraling dat is gemaakt van massief mangohout. Het meubel is volledig met de hand gemaakt en de esthetisch aantrekkelijke houtnerven maken elk meubel onderscheidend en enigszins anders van elkaar. De gepoedercoat ijzeren poten dragen bij aan de stevigheid van de schoenenkast en de industriële stijl. Het enige nadeel is dat de kleuren variëren per stuk en dat het meubel vereist montage.

Furniture24 Tv meubel mangohout

tv meubel mangohout

Wij raden deze tv meubel mangohout aan vanwege de goede kwaliteit en het moderne design.

Voordelen

 • Het moderne design en de hoogwaardige kwaliteit van het houtmateriaal maken deze tv-meubel een mooie toevoeging aan je interieur.
 • De afmetingen van 180/48/44 cm zijn ideaal voor de meeste woonkamers en bieden voldoende opslagruimte voor je tv, apparatuur en andere spullen.
 • De tv meubel mangohout wordt geleverd met een montagehandleiding en is gemakkelijk zelf te monteren.

Nadelen

 • De tv meubel mangohout wordt geleverd zonder decoratie, dus je zult zelf je eigen persoonlijke touch moeten toevoegen.
 • De meubels worden geleverd in pakketten met montagehandleiding, maar deze is mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands.
 • Onze expediteur biedt geen montageservice aan, dus je zult het meubel zelf moeten monteren.

Deze tv meubel mangohout is een mooie toevoeging aan je interieur vanwege het moderne design en de hoogwaardige kwaliteit van het houtmateriaal. De afmetingen van 180/48/44 cm zijn ideaal voor de meeste woonkamers en bieden voldoende opslagruimte voor je tv, apparatuur en andere spullen. De tv-meubel wordt geleverd met een montagehandleiding en is gemakkelijk zelf te monteren. Houd er wel rekening mee dat de tv-meubel zonder decoratie wordt geleverd en dat de montagehandleiding mogelijk niet beschikbaar is in het Nederlands. Onze expediteur biedt geen montageservice aan, dus je zult het meubel zelf moeten monteren.

vidaXL Tv meubel mangohout 140x30x40 cm

tv meubel mangohout

Wij raden dit tv meubel mangohout aan voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en praktische aanvulling op hun interieur. Het massief mangohout en het metalen frame zorgen voor een stevige en duurzame constructie.

Voordelen

 • Het massief mangohout is een sterk en tropisch hardhout dat elk meubelstuk uniek maakt door de prachtige houtnerven.
 • Het tv meubel mangohout biedt voldoende opbergruimte met schappen om dagelijkse benodigdheden geordend en binnen handbereik op te bergen.
 • Het stevige blad van het tv meubel mangohout biedt een perfecte plek om planten, fotolijstjes en andere decoratieve items op neer te zetten.

Nadelen

 • Montage is vereist bij dit tv meubel mangohout.
 • De kleuren en nerven variëren per stuk, waardoor het geleverde product kan afwijken van de foto’s op de website.
 • Het tv-meubel is niet geschikt voor grotere televisies vanwege de afmetingen.

Dit tv meubel mangohout is een trendy en praktische aanvulling op elk interieur. Het massief mangohout en het metalen frame zorgen voor een stevige en duurzame constructie. Het tv-meubel biedt voldoende opbergruimte met schappen om dagelijkse benodigdheden geordend en binnen handbereik op te bergen. Het stevige blad van het tv-meubel biedt een perfecte plek om planten, fotolijstjes en andere decoratieve items op neer te zetten.

Het massief mangohout is een sterk en tropisch hardhout dat elk meubelstuk uniek maakt door de prachtige houtnerven. Dit zorgt ervoor dat dit tv-meubel een exclusief en individueel product is. De kleuren en nerven variëren per stuk, waardoor het geleverde product kan afwijken van de foto’s op de website.

Montage is vereist bij dit tv-meubel, wat voor sommige mensen een nadeel kan zijn. Daarnaast is het tv-meubel niet geschikt voor grotere televisies vanwege de afmetingen.

Kortom, als je op zoek bent naar een stijlvolle en praktische aanvulling op je interieur, raden wij dit tv-meubel aan. Het massief mangohout en het metalen frame zorgen voor een stevige en duurzame constructie, terwijl de schappen voldoende opbergruimte bieden en het stevige blad perfect is voor decoratieve items.

vidaXL Tv meubel mangohout

tv meubel mangohout

Als je op zoek bent naar een tv-meubel dat zowel modern als praktisch is, dan is het vidaXL tv meubel mangohout misschien wel iets voor jou.

Voordelen

 • Het elegante design van het meubelstuk maakt het een blikvanger in elke ruimte.
 • Het meubelstuk is gemaakt van massief mangohout, wat het zeer robuust en duurzaam maakt.
 • Het vakmanschap en de aantrekkelijke nerf van het hout geven elk meubelstuk een uniek karakter.

Nadelen

 • Houtnerf en kleuren kunnen van stuk tot stuk variëren, wat betekent dat de levering willekeurig is.
 • Montage is vereist.
 • Het meubelstuk heeft slechts twee planken.

Het vidaXL tv meubel mangohout is een uitgesproken aanvulling op elke woonruimte. Het meubelstuk is gemaakt van massief mangohout, waardoor het zeer stabiel en duurzaam is. Het verfijnde ontwerp van het meubelstuk maakt het de blikvanger van elke kamer. Elke stap van het constructieproces wordt met de grootste zorg uitgevoerd, of het nu gaat om polijsten, schilderen of lakken.

Een belangrijke opmerking is dat houtnerf en kleuren van stuk tot stuk kunnen variëren, wat elk van de tv-meubels uniek maakt. De tv-standaard is afneembaar, zodat je de lengte naar wens kunt aanpassen. Montage is vereist, maar het proces is eenvoudig. Het meubelstuk heeft slechts twee planken, wat betekent dat het niet veel opslagruimte biedt.

Als je op zoek bent naar een tv-meubel dat zowel modern als praktisch is en gemaakt is van duurzaam materiaal, dan is het vidaXL Tv-meubel massief mangohout misschien wel iets voor jou.

vidaXL Tv meubel mangohout met 2 schuifdeuren 110x30x45 cm

tv meubel mangohout

Wij raden deze tv meubel mangohout aan voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvol en praktisch meubelstuk voor hun woonkamer of slaapkamer.

Voordelen

 • Het massief mangohouten materiaal maakt dit meubelstuk stevig, stabiel en duurzaam.
 • Het unieke ontwerp met ijzeren schuifdeuren zorgt voor betere stabiliteit en geeft deze kast een prachtige en unieke look.
 • Het biedt voldoende opbergruimte en kan ook worden gebruikt als dressoir, lowboard, zijkast, enz.

Nadelen

 • De kleuren variëren van stuk tot stuk, dus het is mogelijk dat de kleur niet overeenkomt met de afbeeldingen op de website.
 • Het is handgemaakt, dus er kunnen kleine imperfecties zijn.
 • Het is relatief duur in vergelijking met andere tv-meubels op de markt.

Deze tv meubel mangohout van vidaXL is een perfect meubelstuk voor mensen die houden van een industriële stijl. Het massief mangohouten materiaal maakt dit meubelstuk stevig, stabiel en duurzaam. Het unieke ontwerp met ijzeren schuifdeuren zorgt voor betere stabiliteit en geeft deze kast een prachtige en unieke look. Het biedt voldoende opbergruimte en kan ook worden gebruikt als dressoir, lowboard, zijkast, enz.

Echter, de kleuren variëren van stuk tot stuk, dus het is mogelijk dat de kleur niet overeenkomt met de afbeeldingen op de website. Ook is het handgemaakt, dus er kunnen kleine imperfecties zijn. Tot slot is het relatief duur in vergelijking met andere tv-meubels op de markt.

In het algemeen is de vidaXL tv meubel mangohout met 2 schuifdeuren 110x30x45 cm een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvol en praktisch meubelstuk voor hun woonkamer of slaapkamer.

Koopgids

Als het gaat om het kiezen van een tv meubel van mangohout, zijn er verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden om ervoor te zorgen dat u de beste keuze maakt. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken om op te letten:

Afmetingen

Het is belangrijk om de afmetingen van uw tv en de ruimte waarin u het meubel wilt plaatsen te meten voordat u een aankoop doet. Kies een meubel dat groot genoeg is om uw tv veilig te ondersteunen en dat past in de beschikbare ruimte.

Opslagmogelijkheden

Als u van plan bent om andere apparatuur, zoals een dvd-speler of gameconsole, op uw tv meubel op te slaan, is het belangrijk om een meubel te kiezen met voldoende opslagruimte. Overweeg een meubel met lades, kasten of planken.

Kwaliteit van het hout

Mangohout is een populaire keuze voor tv meubels vanwege zijn duurzaamheid en natuurlijke uitstraling. Bij het kiezen van een meubel is het belangrijk om de kwaliteit van het hout te beoordelen. Zoek naar meubels gemaakt van massief mangohout in plaats van fineer.

Stijl en ontwerp

Tv meubels van mangohout zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en ontwerpen, van modern tot traditioneel. Kies een stijl die past bij uw interieur en persoonlijke smaak.

Prijs

De prijs van een tv meubel van mangohout kan variëren afhankelijk van de kwaliteit van het hout, de grootte en de opslagmogelijkheden. Stel een budget vast voordat u gaat winkelen en zoek naar meubels die binnen uw budget passen.

Met deze factoren in gedachten, kunt u de beste tv meubel van mangohout kiezen die past bij uw behoeften en uw persoonlijke stijl.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een tv-meubel gemaakt van mangohout?

Een tv-meubel gemaakt van mangohout heeft verschillende voordelen. Ten eerste is het een duurzaam materiaal dat lang meegaat. Mangohout is ook een sterk materiaal en kan veel gewicht dragen, waardoor het geschikt is voor het dragen van zware televisies en andere apparatuur. Daarnaast heeft mangohout een unieke uitstraling met een warme kleur en mooie nerfstructuur, waardoor het een mooie toevoeging is aan elk interieur.

Hoe onderhoud ik een mangohouten tv-meubel voor langdurig gebruik?

Om uw mangohouten tv-meubel in goede staat te houden, is het belangrijk om het regelmatig schoon te maken met een zachte doek en mild reinigingsmiddel. Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen en schurende materialen die het hout kunnen beschadigen. Daarnaast is het aan te raden om het meubel regelmatig te behandelen met een houtolie om het hout te voeden en te beschermen tegen uitdroging.

Welke stijlen en afmetingen zijn beschikbaar voor mangohouten tv-meubels?

Mangohouten tv-meubels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afmetingen, waardoor er voor elk interieur wel een geschikt model te vinden is. Zo zijn er staande modellen, zwevende modellen en modellen met opbergruimte in de vorm van lades en kastjes. Daarnaast zijn er ook verschillende afmetingen beschikbaar, van kleinere modellen voor een compacte ruimte tot grotere modellen voor een ruimere woonkamer.

Hoe kan ik een mangohouten tv-meubel integreren in mijn interieur?

Een mangohouten tv-meubel kan op verschillende manieren geïntegreerd worden in uw interieur. Zo kunt u het meubel combineren met andere mangohouten meubels voor een harmonieus geheel, of juist met andere materialen zoals staal of glas voor een meer contrastrijk effect. Daarnaast kunt u het meubel stylen met accessoires zoals planten, boeken en decoratieve objecten om het geheel compleet te maken.

Zijn er specifieke onderhoudsproducten aanbevolen voor mangohouten meubels?

Er zijn verschillende onderhoudsproducten beschikbaar voor mangohouten meubels, zoals houtolie en houtreiniger. Het is belangrijk om te kiezen voor producten die speciaal geschikt zijn voor mangohout en die geen schadelijke stoffen bevatten. Raadpleeg altijd de gebruiksaanwijzing van het product voordat u het gebruikt.

Wat is het verschil tussen een zwevend mangohouten tv-meubel en een staand model?

Een zwevend mangohouten tv-meubel wordt aan de muur bevestigd en lijkt te zweven boven de vloer, terwijl een staand model op de grond staat. Een zwevend model kan een ruimtelijk effect creëren en is daarom geschikt voor kleinere ruimtes. Een staand model biedt daarentegen meer opbergruimte en kan ook dienen als decoratief element in uw interieur.

Waar kan ik een mangohouten tv-meubel kopen?

Je kunt een mangohouten tv-meubel kopen bij verschillende meubelwinkels zowel fysiek als online. Zoek simpelweg naar een tv-meubel van mango hout en ontdek diverse tv meubels van mangohout die leverbaar zijn, waaronder zwart mangohout en exemplaren met industriële uitstraling.

Wat is een TV meubel van mangohout?

Een tv meubel van mangohout is een meubelstuk speciaal ontworpen om jouw tv-toestel op te plaatsen, gemaakt van het duurzame en prachtige mangohout. Deze meubels zijn vaak voorzien van lades, afmetingen van ongeveer 180 cm en mogelijk open vakken voor extra opbergruimte.

Wat zijn de voordelen van een mangohouten tv meubel?

Een mangohouten tv-meubel biedt verschillende voordelen. Het mangohout staat bekend om zijn robuustheid en prachtige kleurschakeringen, waardoor het een favoriete keuze is voor velen. Daarnaast bieden deze meubels vaak voldoende opbergruimte in de vorm van lades en open vakken.

Hoe bestel ik online een tv-meubel mangohout?

Om online een tv meubel van mangohout te bestellen, navigeer je naar een webshop die meubelen van mangohout aanbiedt. Zoek naar jouw favoriete tv meubel en volg het bestelproces om het gewenste meubelstuk te bestellen. Vaak is de levering gratis.