Wij selecteren alle producten en diensten. Als u op de door ons aangeboden links klikt, kan Perfect Home een commissie verdienen zonder extra kosten voor u.

vidaXL Binnendeur smal 76×201,5 cm gehard glas en aluminium zwart

glazen deur

Als je op zoek bent naar een moderne en stijlvolle binnendeur, dan is de vidaXL Binnendeur een goede keuze. Het biedt niet alleen privacy, maar het is ook duurzaam en stevig.

Voordelen

 • Creëert een sierlijke overgang van de ene naar de andere kamer.
 • Sterk materiaal: dankzij de slimme structuur is getemperd glas sterker en duurzamer dan ieder ander glas.
 • Robuust metalen frame: het aluminium frame biedt de glazen deur stevigheid en stabiliteit.

Nadelen

 • Montage vereist.
 • Beperkte kleurkeuze.
 • Niet geschikt voor buitengebruik.

De vidaXL Binnendeur is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een moderne en stijlvolle binnendeur. Het biedt veel privacy en is duurzaam en stevig dankzij het sterke getemperde glas en robuuste metalen frame. Het creëert ook een sierlijke overgang van de ene naar de andere kamer.

Als je deze binnendeur wilt installeren, moet je wel rekening houden met de montage die vereist is. Ook is er beperkte kleurkeuze en is het niet geschikt voor buitengebruik. Maar als je op zoek bent naar een binnendeur die privacy biedt en er modern uitziet, dan is de vidaXL Binnendeur zeker het overwegen waard.

vidaXL Schuifdeur 178 cm glas en aluminium zilverkleurig

glazen deur

Als u op zoek bent naar een schuifdeur om ruimte te besparen en kamers in uw huis of kantoor af te scheiden, dan is de vidaXL Schuifdeur een goede keuze.

Voordelen

 • De schuifdeur is gemaakt van glas en aluminium, wat zorgt voor een moderne uitstraling.
 • De deur kan stil worden geopend en gesloten, wat handig is als u bijvoorbeeld een vergaderruimte wilt creëren zonder anderen te storen.
 • De eenvoud en lichtheid van de glazen schuifdeur dragen bij aan de transparantie en laten veel licht binnen, waardoor uw ruimte helder en uitnodigend blijft.

Nadelen

 • De montage van de schuifdeur kan enige tijd en moeite kosten, vooral als u geen ervaring hebt met het installeren van schuifdeuren.
 • De schuifdeur is niet geschikt voor grote openingen, omdat de totale lengte van de schuifrail slechts 178 cm is.
 • Het gewicht van 28 kg kan zwaar zijn om te tillen en te installeren.

De vidaXL Schuifdeur  is een goede keuze als u op zoek bent naar een moderne en functionele schuifdeur. De schuifdeur is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een veilige en stille loop dankzij het ophangsysteem met de onderrail en de speciale verstelbare stoppers.

Houd er echter rekening mee dat de montage van de schuifdeur enige tijd en moeite kan kosten, vooral als u geen ervaring hebt met het installeren van schuifdeuren. Bovendien is de schuifdeur niet geschikt voor grote openingen vanwege de beperkte lengte van de schuifrail.

Als u echter op zoek bent naar een schuifdeur om ruimte te besparen en een moderne uitstraling aan uw interieur toe te voegen, dan is de vidaXL Schuifdeur zeker het overwegen waard.

HOMCOM schuifdeur glazen  kamerdeur matglas 775/900/1025 x 2050 mm

glazen deur

Als je op zoek bent naar een moderne en elegante glazen deur, dan is de HOMCOM glazen schuifdeur een goede optie voor jou. Het is een duurzame en stevige deur die gemakkelijk te monteren is en wordt geleverd met alle benodigde onderdelen en gereedschappen.

Voordelen

 • Het volledig gesatineerde glas zorgt voor een modern en eenvoudig design dat indruk maakt.
 • De deur is lichtdoorlatend, waardoor het licht in een donkere kamer binnenkomt en de ruimte lichter en groter lijkt.
 • Het ophangsysteem is van hoogwaardige kwaliteit en houdt de deur stevig vast. Dankzij de kogelgelagerde rubberen wielen beweegt de schuifdeur soepel en fluisterstil.

Nadelen

 • De montage is vereist, wat betekent dat je enige ervaring nodig hebt om de deur correct te monteren.
 • Het gewicht van de deur is 33 kilogram, wat betekent dat het misschien niet geschikt is voor mensen die op zoek zijn naar een lichtere deur.
 • De deur is gemaakt van veiligheidsglas, wat betekent dat het duurder is dan andere soorten glas.

Als je op zoek bent naar een moderne glazen deur die een elegante uitstraling geeft aan je huis, dan is de HOMCOM glazen schuifdeur een goede keuze. De deur heeft een volledig gesatineerd glas dat er modern en eenvoudig uitziet en indruk maakt. Bovendien is de deur lichtdoorlatend, waardoor het licht binnenkomt en de kamer lichter en groter lijkt.

Het ophangsysteem van de deur is van hoogwaardige kwaliteit en houdt de deur stevig vast. Dankzij de kogelgelagerde rubberen wielen beweegt de schuifdeur soepel en fluisterstil. Het 8 mm dikke veiligheidsglas maakt de deur duurzaam en stevig, waardoor het een goede investering is voor de lange termijn.

Er zijn echter enkele nadelen aan de deur. De montage is vereist, wat betekent dat je enige ervaring nodig hebt om de deur correct te monteren. Het gewicht van de deur is 33 kilogram, wat betekent dat het misschien niet geschikt is voor mensen die op zoek zijn naar een lichtere deur. Bovendien is de deur gemaakt van veiligheidsglas, wat betekent dat het duurder is dan andere soorten glas.

Over het algemeen is de HOMCOM glazen schuifdeur een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een moderne en elegante glazen deur. Het is duurzaam, stevig en gemakkelijk te monteren. Als je geïnteresseerd bent, kun je de deur kopen via deze link.

Gecheer Schuifdeur glazen deur roestvrij aluminium en ESG glas 90×205 cm zwart

glazen deur

Als je op zoek bent naar een ruimtebesparende oplossing voor je huis, dan is de Gecheer Schuifdeur glazen deur een goede optie. Het product is gemaakt van hoogwaardig materiaal en biedt een elegante overgang van de ene kamer naar de andere.

Voordelen

 • Het schuifdeursysteem is een perfecte ruimtebesparende oplossing voor je huis.
 • De schuifdeur bestaat uit 5 mm dik veiligheidsglas, dat door een 40 mm dik, corrosievrij en duurzaam aluminium frame met poedercoating wordt gedragen.
 • Het product is van hoogwaardige kwaliteit en biedt een elegante overgang van de ene kamer naar de andere.

Nadelen

 • De deur kan alleen in combinatie met schuifdeurbeslag worden gemonteerd.
 • Voor de montage van de deur en het schuifdeurbeslag adviseren wij onze montagehandleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).
 • Montage is vereist.

De Gecheer Schuifdeur glazen deur is een goede keuze als je op zoek bent naar een ruimtebesparende oplossing voor je huis. Het product is van hoogwaardige kwaliteit en biedt een elegante overgang van de ene kamer naar de andere. Het schuifdeursysteem is een perfecte oplossing voor kleine ruimtes en het 5 mm dikke veiligheidsglas biedt extra veiligheid.

De enige nadelen zijn dat de deur alleen in combinatie met schuifdeurbeslag kan worden gemonteerd en dat er een montagehandleiding nodig is. Het is ook belangrijk om te weten dat montage vereist is. Over het algemeen is de Gecheer Schuifdeur glazen deur een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een ruimtebesparende oplossing voor hun huis.

Tidyard Schuifdeur

glazen deur

Als je op zoek bent naar een moderne en minimalistische glazen schuifdeur, dan is de Tidyard Schuifdeur de moeite waard om te overwegen.

Voordelen

 • De heldere glazen panelen laten veel licht door, waardoor het perfect is voor het creëren van een lichte en open woonkamer.
 • Het slanke frame-ontwerp geeft de deur een moderne en minimalistische uitstraling.
 • De deur is voorzien van een buffermechanisme waardoor deze veilig en stil schuift.

Nadelen

 • De deur kan alleen worden gemonteerd in combinatie met schuifdeurhardwarekits, die apart moeten worden aangeschaft.
 • Het gewicht van de deur is 24,36 kg, wat het wat lastig kan maken om de deur te installeren.
 • De bijpassende schuifdeur hardware kits zijn niet inbegrepen en moeten apart worden aangeschaft.

De Tidyard Schuifdeur is een goede keuze voor wie op zoek is naar een moderne en minimalistische glazen schuifdeur. De heldere glazen panelen laten veel licht door en het slanke frame-ontwerp past goed bij een eigentijdse inrichting. De deur is voorzien van een buffermechanisme waardoor deze veilig en stil schuift. Houd er wel rekening mee dat de deur alleen kan worden gemonteerd in combinatie met schuifdeurhardwarekits die apart moeten worden aangeschaft, en dat het gewicht van de deur 24,36 kg is, wat het wat lastig kan maken om de deur te installeren.

Als je op zoek bent naar een moderne en minimalistische glazen schuifdeur, dan is de Tidyard Schuifdeur een goede keuze.

Koopgids

Bij het kiezen van een glazen deur zijn er verschillende factoren waar u rekening mee moet houden. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken om op te letten:

Glasdikte

De dikte van het glas is een belangrijke factor om rekening mee te houden bij het kiezen van een glazen deur. Dikkere glazen deuren zijn over het algemeen sterker en duurzamer, maar ze zijn ook zwaarder en duurder. Dunner glas kan een goede optie zijn als u een budget heeft, maar het kan minder duurzaam zijn en minder goed bestand zijn tegen krassen en breuken.

Type glas

Er zijn verschillende soorten glas die gebruikt kunnen worden voor glazen deuren. Gehard glas is het meest voorkomende type en is sterker dan normaal glas. Gelamineerd glas is een andere optie en biedt extra veiligheid omdat het niet in scherven uiteenvalt als het breekt. Andere opties zijn onder meer getint glas, gezandstraald glas en gelaagd glas.

Frame

Het frame is een ander belangrijk aspect om te overwegen bij het kiezen van een glazen deur. Het frame moet stevig genoeg zijn om het gewicht van het glas te dragen en de deur veilig op zijn plaats te houden. Metalen frames zijn over het algemeen sterker dan houten frames, maar houten frames kunnen een aantrekkelijkere uitstraling hebben.

Stijl

De stijl van de glazen deur is ook belangrijk om te overwegen. Er zijn verschillende stijlen beschikbaar, waaronder schuifdeuren, openslaande deuren en vouwdeuren. Schuifdeuren zijn ideaal voor kleine ruimtes omdat ze geen extra ruimte nodig hebben om te openen. Openslaande deuren zijn een goede optie als u een grotere opening wilt, terwijl vouwdeuren ideaal zijn als u een deur wilt die volledig kan worden geopend.

Door rekening te houden met deze factoren kunt u de beste glazen deur kiezen die past bij uw behoeften en budget.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een glazen deur in de woonkamer?

Een glazen deur kan bijdragen aan een moderne uitstraling van uw woning en kan meer lichtinval creëren in uw woonkamer. Dit kan uw woonkamer een ruimtelijker gevoel geven en kan helpen om een connectie te maken tussen verschillende ruimtes in uw woning.

Hoe kan ik een glazen deur in een houten kozijn plaatsen?

Het is belangrijk dat het houten kozijn stevig genoeg is om het gewicht van de glazen deur te dragen. Daarnaast is het belangrijk om te zorgen voor een goede afdichting om tocht en geluidsoverlast te voorkomen. Het plaatsen van een glazen deur in een houten kozijn is een klus die het beste kan worden uitgevoerd door een professional.

Wat zijn de opties voor een glazen deur op maat?

Er zijn verschillende opties beschikbaar voor een glazen deur op maat, zoals verschillende soorten glas, kleuren en afwerkingen. Daarnaast zijn er ook opties beschikbaar voor het type deurklink en de scharnieren. Het is belangrijk om een deur op maat te laten maken die past bij uw persoonlijke stijl en behoeften.

Welke stijlen van moderne glazen binnendeuren zijn populair?

Populaire stijlen van moderne glazen binnendeuren zijn onder andere schuifdeuren, enkele deuren en dubbele deuren. Daarnaast zijn er ook verschillende afwerkingen beschikbaar, zoals matglas, helder glas en gekleurd glas. Het is belangrijk om een stijl te kiezen die past bij de rest van uw interieur.

Welke factoren bepalen de prijs van een glazen deur met kozijn?

De prijs van een glazen deur met kozijn kan worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals het type glas, de afmetingen van de deur, het type kozijn en de afwerking. Daarnaast kan ook de complexiteit van de installatie invloed hebben op de prijs.

Hoe draagt een glazen deur bij aan de isolatie van een ruimte?

Een glazen deur kan bijdragen aan de isolatie van een ruimte door het voorkomen van tocht en geluidsoverlast. Het is belangrijk om te zorgen voor een goede afdichting om deze voordelen te maximaliseren. Daarnaast kan ook het type glas invloed hebben op de isolatie-eigenschappen van de deur.

Wat zijn de voordelen van een glazen deur?

Glazen deuren bieden verschillende voordelen. Ze zorgen voor een moderne en elegante uitstraling van jouw interieur. Glazen binnendeuren laten natuurlijk licht door, waardoor ruimtes groter en lichter lijken. Bovendien zijn glazen deuren gemaakt van gehard veiligheidsglas, waardoor ze sterk en veilig zijn.

Hoe kies ik de juiste glassoort voor mijn binnendeur met glas?

Het kiezen van de juiste glassoort hangt af van je behoeften op gebied van privacy, stijl, en veiligheid. Blank glas biedt een heldere doorkijk en past goed in moderne interieurs. Voor meer privacy kun je kiezen voor mat glas of glas in lood. Alle glassoorten die wij leveren, zijn gemaakt van gehard glas of gehard veiligheidsglas voor extra veiligheid.

Wat is het verschil tussen een stompe deur en een glazen schuifdeur? 

Het verschil tussen een stompe deur en een glazen schuifdeur ligt in zowel het ontwerp als de functionaliteit. Een stompe deur is een binnendeur die volledig in het deurkozijn valt wanneer deze gesloten is. Dit type deur heeft een effen rand zonder opstaande delen en moet naar je toegetrokken of van je af geduwd worden om te openen. Stompe deuren zijn vaak gemaakt van hout en kunnen al dan niet voorzien zijn van glaspanelen.