Het inrichten van een kinderkamer kan een leuke, maar ook uitdagende taak zijn. Er zijn veel verschillende aspecten om rekening mee te houden, zoals de grootte van de kamer, de leeftijd van het kind en natuurlijk de persoonlijke smaak en voorkeur van zowel het kind als de ouders. Een belangrijk aspect van de inrichting van een kinderkamer is de keuze van behang. Behang kan namelijk een grote invloed hebben op de sfeer en uitstraling van de kamer.

Voor ouders die op zoek zijn naar een geschikt behang voor de kinderkamer, is er een ruime keuze beschikbaar. Eén van de populaire opties is behang speciaal ontworpen voor kinderkamers, ook wel bekend als “behang kinderkamer”. Dit behang is verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en thema’s, waardoor er voor ieder kind wel iets passends te vinden is.

Bij het kiezen van behang voor de kinderkamer is het belangrijk om rekening te houden met de kwaliteit en veiligheid van het behang. Kinderen zijn namelijk gevoeliger voor schadelijke stoffen en het is daarom belangrijk om te kiezen voor behang dat vrij is van giftige stoffen en voldoet aan de Europese veiligheidsnormen.

Wij hebben verschillende soorten behang kinderkamer getest en beoordeeld op kwaliteit, veiligheid en design. In dit artikel delen we onze bevindingen en presenteren we de beste opties voor ouders die op zoek zijn naar behang voor de kinderkamer.

Wij selecteren onafhankelijk alle producten en diensten. Als u op de door ons aangeboden links klikt, kan Perfect Home een commissie verdienen zonder extra kosten voor u.

Beste behang voor de kinderkamer

Hieronder vindt u onze lijst met de beste behangsoorten voor de kinderkamer. We hebben verschillende soorten behang getest en beoordeeld op basis van kwaliteit, duurzaamheid en ontwerp. Of u nu op zoek bent naar een kleurrijke print of een rustgevend patroon, wij hebben de beste opties voor u op een rijtje gezet.

A.S. Création Vliesbehang – Kinderkamer Sterrenbehang in Blauw en Grijs – Behang voor Kinderkamer – Wandbehang in 10,05 m x 0,53 m Breite 0,53 m – Rollenlänge 10,05 m Blauw

Als je op zoek bent naar behang voor de kinderkamer, is A.S. Création Vliesbehang de perfecte keuze.

Pros

 • Het behang is gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen.
 • Het vliesbehang is uitzonderlijk scheurbestendig.
 • Het behang is wasbaar.

Cons

 • Het behang is niet zo goedkoop als sommige andere opties.
 • Het patroon herhaalt zich niet, dus het kan moeilijk zijn om de juiste hoeveelheid te bepalen.
 • Het behang is niet geschikt voor vochtige ruimtes.

We hebben het behang van A.S. Création zelf gebruikt in de kinderkamer en we zijn erg tevreden over de kwaliteit en het uiterlijk van het behang. Het is verkrijgbaar in verschillende liefdevol ontworpen ontwerpen, waaronder een sterrenmotief in blauw en grijs, dat perfect past bij elke kinderkamer. Het is ook gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen, dankzij het vliesbehang.

Een ander voordeel van het A.S. Création behang is de uitzonderlijke scheurbestendigheid. Dit betekent dat het behang niet snel scheurt of beschadigt raakt, zelfs niet als het door kinderen wordt aangeraakt of er tegenaan wordt gestoten. Bovendien is het behang wasbaar, wat betekent dat het gemakkelijk schoon te maken is als er vlekken op komen.

Er zijn echter ook enkele nadelen aan het behang van A.S. Création. Het is bijvoorbeeld niet zo goedkoop als sommige andere opties op de markt, dus het kan duurder zijn dan je had verwacht. Bovendien herhaalt het patroon zich niet, dus het kan moeilijk zijn om de juiste hoeveelheid te bepalen. Tot slot is het behang niet geschikt voor vochtige ruimtes, dus het kan niet worden gebruikt in de badkamer of keuken.

Al met al zijn we erg tevreden over het A.S. Création Vliesbehang voor de kinderkamer. Het is een geweldige keuze als je op zoek bent naar duurzaam, gemakkelijk aan te brengen en stijlvol behang voor de kinderkamer.

Rasch Behang 300048

Dit behang is perfect voor de kinderkamer en biedt een betoverende sfeer met verschillende bosbewoners die in hun natuurlijke habitat worden weergegeven. Het is een geweldige manier om de kamer van uw kind een wellness-oase te maken.

Pros

 • Het behang is gemakkelijk en snel te installeren. Breng lijm aan op de muur en breng het behang zonder verzachting op de muur aan en druk het vast.
 • Het vliesbehang is wasbestendig en kan gemakkelijk worden gereinigd met een doek en water.
 • Het moderne behang kan volledig van de muur worden verwijderd als het tijd is om het te vervangen.

Cons

 • Het behang is niet vlekbestendig, dus wees voorzichtig bij het morsen van vloeistoffen.
 • Het behang heeft een verspringende aanzet van 53 cm, wat kan leiden tot meer afval bij het installeren.
 • Het behang is niet geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een minimalistische of strakke uitstraling.

We zijn erg tevreden met het Rasch Behang 300048. Het was gemakkelijk te installeren en het ontwerp is prachtig. Het is een geweldige manier om de kamer van uw kind op te fleuren en een betoverende sfeer te creëren. Het behang is wasbestendig en kan gemakkelijk worden gereinigd, wat handig is voor kinderkamers. Het enige nadeel is dat het behang niet vlekbestendig is, dus wees voorzichtig bij het morsen van vloeistoffen. Over het algemeen raden we dit behang aan voor iedereen die op zoek is naar een betoverende en gemakkelijke manier om de kinderkamer op te fleuren.

WallArena Fotobehang kinderkamer jungle dieren bos natuur – incl. lijm – voor kinderen babykamer vlies behang vliesbehang wandbehang motiefbehang klaar voor montage (416×254 cm)

Wij raden dit product aan voor mensen die op zoek zijn naar een unieke en inspirerende uitstraling voor hun kinderkamer. Het fotobehang geeft een nieuwe look en karakter aan de kamer van je kind.

Pros

 • Het vliesbehang is duurzaam en vormvast, waardoor het niet uitrekt en vervormt.
 • Het fotobehang wordt gedrukt op 130 g/m² premium vlies met HP-printtechnologie, waardoor de kleuren intensief en krachtig zijn en de hoogste afdrukkwaliteit gegarandeerd is.
 • Het fotobehang is eenvoudig te monteren zonder inweektijd en wordt geleverd met een montagehandleiding en behangplaksel.

Cons

 • Het behang is verkrijgbaar in één maat, dus het kan zijn dat het niet past op alle muren.
 • Het behang kan niet worden aangepast aan persoonlijke voorkeuren, omdat het een vast patroon heeft.
 • Het behang kan slechts één keer worden gebruikt, omdat het niet opnieuw kan worden geplakt.

Het WallArena Fotobehang kinderkamer jungle dieren bos natuur is een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een unieke en inspirerende uitstraling voor de kamer van hun kind. Het fotobehang heeft een moderne uitstraling met mooie kleuren en een briljante afwerking, waardoor het de kamer van je kind een nieuwe look en karakter geeft. Het vliesbehang is duurzaam en vormvast, waardoor het niet uitrekt en vervormt. Dit betekent dat het behang lang meegaat en er altijd goed uitziet.

Het fotobehang wordt gedrukt op 130 g/m² premium vlies met HP-printtechnologie, waardoor de kleuren intensief en krachtig zijn en de hoogste afdrukkwaliteit gegarandeerd is. Dit betekent dat het behang er altijd mooi uitziet en dat de kleuren niet vervagen of vervagen. Het fotobehang is eenvoudig te monteren zonder inweektijd en wordt geleverd met een montagehandleiding en behangplaksel. Dit betekent dat je het behang gemakkelijk zelf kunt aanbrengen zonder dat je een professional hoeft in te huren.

Het behang is verkrijgbaar in één maat, dus het kan zijn dat het niet past op alle muren. Het behang kan niet worden aangepast aan persoonlijke voorkeuren, omdat het een vast patroon heeft. Dit betekent dat je het behang moet kiezen op basis van de afmetingen van de muur en de persoonlijke smaak van je kind. Het behang kan slechts één keer worden gebruikt, omdat het niet opnieuw kan worden geplakt. Dit betekent dat je voorzichtig moet zijn bij het aanbrengen van het behang om ervoor te zorgen dat het op de juiste plaats blijft zitten.

Al met al is het WallArena Fotobehang kinderkamer jungle dieren bos natuur een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een unieke en inspirerende uitstraling voor de kamer van hun kind. Het behang is duurzaam, eenvoudig te monteren en heeft een moderne uitstraling met mooie kleuren en een briljante afwerking.

A.S. Création Vliesbehang – Bloemenbehang in Diverse Kleuren, Groen en Crème – Behang voor Verschillende Ruimtes – Wandbehang in 10,05 m x 0,53 m Meerkleurig

Als je op zoek bent naar een behang voor de kinderkamer, dan is het A.S. Création vliesbehang een goede optie. Het behang is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is geschikt voor diverse ruimtes in huis.

Pros

 • Het behang met bloemen is een echte blikvanger en voegt een speels en natuurlijk element toe aan de kamer.
 • Vliesbehang is gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen en is scheurbestendig.
 • Kleurrijk behang zorgt voor een levendige sfeer in huis en brengt leven en dynamiek in grotere woonruimtes.

Cons

 • Het behang is niet vlekbestendig, dus het is belangrijk om voorzichtig te zijn met vuil en vlekken.
 • Het behang heeft een cottage-stijl, dus het past niet in alle interieurstijlen.
 • Het behang is mogelijk duurder dan andere behangopties.

We hebben het A.S. Création vliesbehang getest en we zijn blij met de kwaliteit en het uiterlijk van het behang. Het was gemakkelijk aan te brengen en het patroon bleef intact, waardoor het eenvoudig was om de banen op elkaar aan te sluiten. Het behang voelt stevig aan en heeft een mooie textuur.

Het behang met bloemen is een leuke toevoeging aan de kinderkamer en voegt een speels element toe aan de kamer. Het kleurrijke behang zorgt voor een levendige sfeer en brengt meer leven in de kamer. Het behang is geschikt voor verschillende ruimtes in huis en voegt een persoonlijk tintje toe aan het interieur.

Hoewel het behang duurder is dan sommige andere behangopties, vinden we de kwaliteit en het uiterlijk de prijs waard. Het behang is niet vlekbestendig, dus het is belangrijk om voorzichtig te zijn met vuil en vlekken. Het behang heeft ook een cottage-stijl, dus het past niet in alle interieurstijlen.

Over het algemeen zijn we tevreden met het A.S. Création vliesbehang en raden we het aan voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardig en mooi behang voor de kinderkamer of andere ruimtes in huis.

Livelynine 40 cm x 5 m Meubelfolie zelfklevend behang

Als je op zoek bent naar een veelzijdige en duurzame optie voor behang in de kinderkamer, dan is Livelynine 40 cm x 5 m Meubelfolie zelfklevend behang misschien wel iets voor jou. Het biedt een eenvoudige manier om een ​​kamer op te fleuren zonder een grote verbouwing uit te voeren.

Pros

 • Het behang is gemaakt van duurzaam PVC en is waterdicht en afwasbaar.
 • Het is zelfklevend en kan gemakkelijk worden aangebracht op gladde en vlakke oppervlakken zoals muren, glas, hout, kunststof en tegels.
 • Het behang is multifunctioneel en kan gebruikt worden voor slaapkamers, kinderkamers, meubels, keukenkasten, tafels, deuren en meer.

Cons

 • Het behang heeft een drop match patroonovereenkomst, wat betekent dat het patroon niet perfect overeenkomt bij het aanbrengen naast een andere baan.
 • Het kan moeilijk zijn om het behang recht te krijgen zonder bubbels of rimpels.
 • Het behang kan na verloop van tijd beginnen te krullen of los te laten als het niet goed is aangebracht.

In onze ervaring is Livelynine 40 cm x 5 m Meubelfolie zelfklevend behang een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige manier om een ​​kamer op te fleuren zonder een grote verbouwing uit te voeren. Het behang is gemaakt van duurzaam PVC en is waterdicht en afwasbaar. Het is ook zelfklevend en kan gemakkelijk worden aangebracht op gladde en vlakke oppervlakken zoals muren, glas, hout, kunststof en tegels. Het behang is multifunctioneel en kan gebruikt worden voor slaapkamers, kinderkamers, meubels, keukenkasten, tafels, deuren en meer.

Een nadeel van het behang is dat het een drop match patroonovereenkomst heeft, wat betekent dat het patroon niet perfect overeenkomt bij het aanbrengen naast een andere baan. Het kan ook moeilijk zijn om het behang recht te krijgen zonder bubbels of rimpels. Het behang kan na verloop van tijd beginnen te krullen of los te laten als het niet goed is aangebracht.

Over het algemeen raden we Livelynine 40 cm x 5 m Meubelfolie zelfklevend behang aan voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige en betaalbare manier om een ​​kamer op te fleuren. Het is een veelzijdige optie die gemakkelijk kan worden aangebracht en verwijderd zonder schade aan te brengen.

Rasch Behang 818017 – Kleurrijk vliesbehang met wolken in blauw, roze, groen en blauw

Als je op zoek bent naar kleurrijk vliesbehang met een aquarellook voor de kinderkamer of tienerkamer, dan is het Rasch Behang 818017 zeker het overwegen waard.

Pros

 • Snel en eenvoudig te installeren: breng lijm aan op de muur en druk het behang zonder weektijd op de muur en druk het vast
 • Kan volledig van de muur worden verwijderd wanneer het tijd is om het behang te vervangen
 • Luchtige aquarelwolken in delicate ijskleuren stralen rust en vreugde uit

Cons

 • Niet vlekbestendig
 • Het patroon kan moeilijk te matchen zijn
 • Niet geschikt voor ruimtes die veel vochtigheid bevatten

We hebben het Rasch Behang 818017 zelf geïnstalleerd en waren onder de indruk van hoe snel en gemakkelijk het was om het op de muur te krijgen. Het aquarel patroon is prachtig en voegt een vleugje kleur en speelsheid toe aan elke kamer. We vonden het ook geweldig dat het behang volledig van de muur kon worden verwijderd zonder schade te veroorzaken wanneer het tijd was om het te vervangen.

Echter, het behang is niet vlekbestendig, dus het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het schoonmaken van eventuele vlekken. We hadden ook enige moeite om het patroon te matchen, dus het kan een goed idee zijn om extra rollen te kopen om ervoor te zorgen dat je genoeg hebt om het patroon goed te matchen. Ten slotte is het belangrijk om te onthouden dat dit behang niet geschikt is voor ruimtes die veel vochtigheid bevatten, omdat het kan kromtrekken en beschadigd kan raken.

Over het algemeen raden we het Rasch Behang 818017 aan voor iedereen die op zoek is naar kleurrijk vliesbehang met een aquarellook voor de kinderkamer of tienerkamer. Het is snel en gemakkelijk te installeren en voegt een vleugje kleur en speelsheid toe aan elke kamer.

Rasch Behang vliesbehang (Kids) beige 10,05 m x 0,53 m Bambino XIX 252255

Wij hebben het Rasch Behang vliesbehang (Kids) beige 10,05 m x 0,53 m Bambino XIX 252255 getest en zijn over het algemeen tevreden met onze ervaring. Het is een goede optie voor ouders die op zoek zijn naar een mooi en duurzaam behang voor de kinderkamer.

Pros

 • Het behang heeft een mooi regenboogpatroon dat zowel kinderen als volwassenen zal aanspreken.
 • Het is gemakkelijk aan te brengen zonder weektijd nodig te hebben.
 • Het behang is vlekbestendig en kan gemakkelijk worden schoongemaakt met een vochtige doek.

Cons

 • Het behang is vrij duur in vergelijking met andere opties op de markt.
 • Het is niet de gemakkelijkste optie om te verwijderen als je het behang wilt vervangen.
 • Het patroon kan een beetje te druk zijn voor sommige ouders.

Over het algemeen zijn we tevreden met het Rasch Behang vliesbehang (Kids) beige 10,05 m x 0,53 m Bambino XIX 252255. Het heeft een mooi ontwerp en is gemakkelijk aan te brengen en schoon te maken. Het enige nadeel is de prijs, maar als je op zoek bent naar kwaliteit en duurzaamheid, kan het de investering waard zijn.

Koopgids

Als het gaat om behang voor de kinderkamer, zijn er een aantal belangrijke factoren om te overwegen voordat u uw aankoop doet. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen om in gedachten te houden bij het kiezen van het beste product voor uw kinderkamer.

Materiaal

Het materiaal van het behang is een belangrijke factor om te overwegen. Kies een product dat duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Vinylbehang is bijvoorbeeld een goede optie omdat het waterbestendig is en gemakkelijk kan worden afgeveegd met een vochtige doek. Papieren behang kan echter gemakkelijker scheuren en is minder duurzaam dan vinyl.

Patroon

Het patroon van het behang is een belangrijk esthetisch aspect om te overwegen. Kies een patroon dat past bij de stijl van de kamer en de persoonlijkheid van uw kind. Overweeg ook de grootte van het patroon en hoe het eruit zal zien op de muren van de kamer.

Kleur

De kleur van het behang is ook een belangrijke overweging. Kies een kleur die past bij de stijl van de kamer en de persoonlijkheid van uw kind. Overweeg ook hoe de kleur eruit zal zien bij verschillende lichtomstandigheden gedurende de dag.

Installatiegemak

Het installatiegemak van het behang is ook een belangrijke factor om te overwegen. Kies een product dat gemakkelijk te installeren is en dat geen professionele installateur vereist. Overweeg ook hoe gemakkelijk het behang kan worden verwijderd als u het in de toekomst wilt vervangen.

Met deze factoren in gedachten, kunt u een weloverwogen beslissing nemen bij het kiezen van het beste behang voor uw kinderkamer.

Veelgestelde vragen

Welke thema’s zijn populair voor behang in een jongenskamer?

Voor jongenskamers zijn thema’s zoals ruimtevaart, auto’s en sport populair. Maar ook dierenprints en geometrische patronen zijn een goede keuze. Bij ons vindt u een ruime keuze aan behang met verschillende thema’s en patronen.

Wat zijn de trends voor babykamer behang in dit jaar?

Dit jaar zijn natuurlijke kleuren en patronen populair voor babykamers. Denk aan botanische prints, pastelkleuren en zachte texturen. We hebben een ruime collectie behang voor babykamers die aan deze trends voldoen.

Hoe combineer ik dieren kinderbehang met de rest van het interieur in een kinderkamer?

Dierenbehang kan goed worden gecombineerd met effen kleuren en natuurlijke materialen. Kies bijvoorbeeld voor meubels van hout of rotan en accessoires in dezelfde kleuren als het behang. Zo creëert u een natuurlijke en speelse sfeer in de kinderkamer.

Hoe kan ik een kinderkamer met bloemenbehang stijlvol inrichten?

Een kinderkamer met bloemenbehang kan stijlvol worden ingericht door de kleuren van het behang terug te laten komen in de rest van het interieur. Kies bijvoorbeeld voor meubels en accessoires in dezelfde kleuren als het behang. Ook kunt u het behang combineren met effen kleuren om een rustig geheel te creëren.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van kinderkamer behang voor bij Kwantum?

Bij het kiezen van behang voor de kinderkamer is het belangrijk om te letten op de kwaliteit en veiligheid van het behang. Ons behang voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de smaak en leeftijd van het kind.

Welke kleurencombinaties werken goed met roze behang in een meisjeskamer?

Roze behang kan goed worden gecombineerd met wit, grijs en pastelkleuren. Deze kleuren zorgen voor een rustige en zachte uitstraling van de meisjeskamer. Ook kunt u kiezen voor contrasterende kleuren zoals groen of blauw om een speels effect te creëren.

Soorten behang voor de babykamer?

Voor de kinderkamer zijn er verschillende soorten behang beschikbaar, zoals vliesbehang, fotobehang en babybehang. Deze zijn speciaal ontworpen met mooie prints en afbeeldingen die perfect passen bij iedere kinderkamer.

Waar kan ik leukste babybehang voor de kinderkamer kopen?

U kunt het leukste behang voor de kinderkamer online vinden. Er zijn diverse websites die een assortiment aan decoratief behang voor de baby- en kinderkamer aanbieden.

Is het behang voor de kinderkamer gemakkelijk aan te brengen?

Ja, het behang voor de kinderkamer, zoals vliesbehang, is gemakkelijk aan te brengen en wordt vaak geleverd met duidelijke instructies voor het behangen. Hierdoor kunt u snel en eenvoudig de mooiste kinderkamer creëren.

Zijn er speciale prints beschikbaar, zoals jungle of bosdieren?

Ja, u kunt kiezen uit diverse prints, waaronder jungle, forest, bosdieren en flowers. Deze prints geven de kinderkamer een vrolijke uitstraling.

10 Mooiste Behang Voor Woonkamer: Tips en trends voor 2024

Ontdek de 10 meest verbluffende behang voor je woonkamer in 2024! Van gedurfde geometrische patronen tot weelderige natuurmotieven, deze tips en trends laten je ruimte stralen met stijlvolle en eigentijdse flair.