Infrarood spiegels zijn een innovatieve manier om je badkamer of slaapkamer een moderne uitstraling te geven. Deze spiegels zijn voorzien van infraroodverwarming, waardoor ze niet alleen als spiegel fungeren, maar ook als verwarmingselement. Dit maakt infrarood spiegels een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een multifunctioneel product.

Bij het kiezen van een infrarood spiegel is het belangrijk om rekening te houden met de grootte en het vermogen van de spiegel. Een te kleine spiegel kan niet genoeg warmte afgeven, terwijl een te grote spiegel onnodig veel energie kan verbruiken. Het is ook belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van de spiegel zelf, zodat je er zeker van kunt zijn dat je een duurzaam product koopt.

Bovendien moet je er rekening mee houden dat infrarood spiegels niet geschikt zijn voor alle soorten badkamers. Als je bijvoorbeeld een kleine badkamer hebt, kan een infrarood spiegel te veel ruimte innemen. Ook moet je er rekening mee houden dat infraroodstraling niet geschikt is voor mensen met bepaalde medische aandoeningen.

Bij het kiezen van de juiste infrarood spiegel is het belangrijk om rekening te houden met al deze factoren. Wij hebben verschillende infrarood spiegels getest en beoordeeld om je te helpen de beste keuze te maken. In de volgende sectie zullen we onze bevindingen delen en de beste infrarood spiegels op de markt aanbevelen.

Wij selecteren alle producten en diensten. Als u op de door ons aangeboden links klikt, kan Perfect Home een commissie verdienen zonder extra kosten voor u.

Beste Infrarood Spiegels

Hieronder vindt u onze lijst met de beste infrarood spiegels. Als u op zoek bent naar een spiegel die niet alleen uw reflectie laat zien, maar ook de temperatuur van uw lichaam kan meten, dan bent u op de juiste plaats. We hebben de markt onderzocht en de beste infrarood spiegels geselecteerd die beschikbaar zijn op Amazon. Of u nu op zoek bent naar een spiegel voor thuisgebruik of voor commercieel gebruik, wij hebben een optie voor u. Lees verder om onze topkeuzes te ontdekken.

Infrarood Spiegelverwarming by Byecold

Als je op zoek bent naar een spiegelverwarming die ook als infraroodverwarming fungeert, dan is de Infrarood Spiegelverwarming van Byecold een uitstekende keuze.

Voordelen

 • De infraroodverwarming is milieuvriendelijk en energiebesparend, omdat het werkt als zonlicht en geen CO2-uitstoot heeft. Hierdoor bespaar je tot wel 50% in vergelijking met andere verwarmingssystemen.
 • De spiegelverwarming is gezond en veilig, omdat het geen luchtcirculatie heeft en een schone, stofvrije omgeving behoudt. Daarnaast heeft het een oververhittingsbeveiliging en voldoet het aan de veiligheidsnormen (CE, RoHS).
 • Het fantastische design van de spiegelverwarming is smal en neemt niet te veel ruimte in beslag. De montageaccessoires zijn inbegrepen en de installatie is eenvoudig.

Nadelen

 • De verwarming heeft een dekkingsgebied van 6-8 m², wat mogelijk niet voldoende is voor grotere ruimtes.
 • De spiegelverwarming is alleen geschikt voor wandmontage, dus het kan niet op andere manieren worden geïnstalleerd.
 • Het product is vrij zwaar, met een gewicht van 14 kilogram, dus het kan lastig zijn om het op te hangen.

De Infrarood Spiegelverwarming van Byecold is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een milieuvriendelijke en energiebesparende verwarming die ook als spiegel fungeert. Het design is fantastisch en de installatie is eenvoudig. Het enige nadeel is dat het dekkingsgebied misschien niet voldoende is voor grotere ruimtes en het product vrij zwaar is.

De infraroodverwarming van de spiegel is zeer geschikt voor een aangenaam en comfortabel leven. Het behoudt een schone, stofvrije omgeving en heeft een oververhittingsbeveiliging, waardoor het veilig is in gebruik. De Infrarood Spiegelverwarming van Byecold is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een milieuvriendelijke en energiebesparende verwarming die ook als spiegel fungeert.

Bringer Infraroodverwarming Spiegel

Als je op zoek bent naar een infrarood spiegelverwarming die geschikt is voor je badkamer, dan is de Bringer Infraroodverwarming Spiegel een goede keuze.

Voordelen

 • De spiegel is gemaakt van hittebestendig glas en heeft een verwarmingselement dat voorkomt dat de spiegel beslaat in vochtige ruimtes.
 • De ingebouwde led aan de achterkant van de spiegelverwarming zorgen voor een mooie lichtsfeer. Je kunt via de aanraaksensor op de spiegel gemakkelijk schakelen tussen de 3 led-kleuren (warmwit, neutraal wit en koud wit).
 • De infrarood spiegelverwarming zorgt voor een snelle en gelijkmatige warmteverdeling in de hele ruimte, anders dan conventionele verwarmingen. Zeer geschikt voor astmapatiënten en reumapatiënten, omdat er geen stof ontstaat.

Nadelen

 • De handleiding en montagehandleiding zijn mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands.
 • Het vermogen van 100 – 120 watt/m² kan hoger zijn dan bij andere infrarood spiegelverwarmingen.
 • De prijs van de Bringer Infraroodverwarming Spiegel is hoger dan die van andere infrarood spiegelverwarmingen.

We raden de Bringer Infraroodverwarming Spiegel aan voor mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardige infrarood spiegelverwarming voor hun badkamer. Het hittebestendige glas en het verwarmingselement voorkomen dat de spiegel beslaat, waardoor je altijd een helder beeld hebt. De ingebouwde led zorgt voor een mooie lichtsfeer en de aanraaksensor maakt het gemakkelijk om tussen de drie led-kleuren te schakelen. De infrarood spiegelverwarming zorgt voor een snelle en gelijkmatige warmteverdeling in de hele ruimte, waardoor het een goede keuze is voor mensen met astma of reuma.

De handleiding en montagehandleiding zijn mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands, maar de installatie van de spiegelverwarming is over het algemeen eenvoudig. Het vermogen van 100 – 120 watt/m² kan hoger zijn dan bij andere infrarood spiegelverwarmingen, maar dit zorgt wel voor een snelle en gelijkmatige warmteverdeling. De prijs van de Bringer Infraroodverwarming Spiegel is hoger dan die van andere infrarood spiegelverwarmingen, maar de kwaliteit en functionaliteit van de spiegelverwarming maken het de investering waard.

De Bringer Infraroodverwarming Spiegel wordt geleverd met 5 pluggen en schroeven, 1 voeding en een handleiding en montagehandleiding. Het moderne design van de spiegelverwarming past stijlvol in elke omgeving en kan zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd.

Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardige infrarood spiegelverwarming voor je badkamer, dan is de Bringer Infraroodverwarming Spiegel een goede keuze.

Infrarood Spiegel van BR Bringer

Als we op zoek zijn naar een infrarood spiegel, dan is de BR Bringer infraroodverwarming spiegel een uitstekende optie om te overwegen.

Voordelen

 • De spiegel is perfect geschikt voor de badkamer en voorkomt beslagen spiegels dankzij het verwarmingselement.
 • De ingebouwde leds zorgen voor een mooie lichtsfeer en zijn dimbaar met de touch-sensor.
 • De infrarood spiegelverwarming zorgt voor een snelle en gelijkmatige warmteverdeling in de hele ruimte, zonder dat er stof ontstaat.

Nadelen

 • De montagehandleiding is mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands.
 • Het vermogen ligt tussen de 100-120 watt/m², wat relatief hoog is.
 • Het kabel komt uit de linkerkant van de spiegel, terwijl het op de foto lijkt alsof het aan de rechterkant zit.

We waren onder de indruk van het moderne en tijdloze ontwerp van de BR Bringer infrarood spiegel. De spiegel kan zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden en past daardoor stijlvol in elke omgeving. De ingebouwde leds zorgen voor een mooie lichtsfeer en zijn dimbaar met de touch-sensor.

De infrarood spiegelverwarming zorgt voor een snelle en gelijkmatige warmteverdeling in de hele ruimte, zonder dat er stof ontstaat. Dit maakt de infrarood spiegelverwarming ideaal voor astma- en reumapatiënten.

Het grootste voordeel van de BR Bringer infrarood spiegel is dat de spiegel perfect geschikt is voor de badkamer en voorkomt dat de spiegel beslaat dankzij het verwarmingselement. Dit is een veelvoorkomend probleem bij badkamerspiegels en de BR Bringer infrarood spiegelverwarming biedt hiervoor een uitstekende oplossing.

De montage van de infrarood spiegel was relatief eenvoudig en we hadden geen problemen met de installatie. Het vermogen van de spiegel ligt tussen de 100-120 watt/m², wat relatief hoog is. Het kabel komt uit de linkerkant van de spiegel, terwijl het op de foto lijkt alsof het aan de rechterkant zit. Dit kan een probleem zijn als de stopcontacten zich aan de rechterkant van de spiegel bevinden.

Kortom, als je op zoek bent naar een infrarood spiegel voor je badkamer, dan is de BR Bringer infraroodverwarming spiegel een uitstekende optie om te overwegen.

AQUABATOS® Badkamerspiegel, led, badkamerspiegel met verlichting, rond

Bent u op zoek naar een moderne en handige badkamerspiegel, dan is de AQUABATOS® Badkamerspiegel het overwegen waard. Met zijn infraroodsensor en gebarenbediening is deze spiegel zowel eenvoudig te gebruiken als functioneel.

Voordelen

 • Met de bewegingsbediening van de spiegel kunt u de verlichting aan- en uitschakelen zonder vlekken op het spiegeloppervlak achter te laten.
 • Het koudwitte licht van 6400 K is helder genoeg voor het aanbrengen van make-up en het scheren, maar zorgt ook voor een gezellige sfeer.
 • De dimfunctie van de spiegel kan zelfs worden opgeslagen als de stroom is uitgeschakeld, zodat u uw verlichtingsvoorkeuren kunt aanpassen.

Nadelen

 • De anticondensfunctie bedekt alleen het middengedeelte van de spiegel, waardoor de randen gevoelig zijn voor beslaan.
 • De spiegel wordt niet geleverd met een stekker, dus u zult hem op een bestaande stroombron moeten aansluiten.
 • De installatie-instructies van de spiegel kunnen duidelijker en gedetailleerder zijn.

We waren onder de indruk van het moderne design en de handige functies van de AQUABATOS® Badkamerspiegel. Bijzonder handig is de gebarenbedieningsfunctie, waarmee u de lampen aan en uit kunt zetten zonder vlekken op het spiegeloppervlak achter te laten. Het koudwitte licht van 6400 K is helder genoeg voor het aanbrengen van make-up en het scheren, maar zorgt ook voor een gezellige sfeer. We waardeerden ook de dimfunctie van de spiegel, die zelfs kan worden opgeslagen als de stroom is uitgeschakeld, zodat u uw verlichtingsvoorkeuren kunt aanpassen.

De anticondensfunctie bedekt echter alleen het middengedeelte van de spiegel, waardoor de randen gevoelig zijn voor beslaan. Bovendien wordt de spiegel niet geleverd met een stekker, dus u zult hem op een bestaande stroombron moeten aansluiten. Ten slotte zouden de installatie-instructies van de spiegel duidelijker en gedetailleerder kunnen zijn, waardoor de installatie moeilijker wordt dan nodig is.

Over het geheel genomen zouden we de AQUABATOS® Badkamerspiegel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een moderne en functionele badkamerspiegel met handige functies zoals gebarenbediening en dimmen.

Aankoopgids

Als u op zoek bent naar een infrarood spiegel, zijn er enkele belangrijke factoren waar u op moet letten om ervoor te zorgen dat u het beste product kiest voor uw behoeften. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken om in gedachten te houden bij het kiezen van een infrarood spiegel:

1. Grootte en vorm

Infrarood spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Het is belangrijk om de grootte en vorm te kiezen die het beste bij uw ruimte past. Meet de beschikbare ruimte en kies een spiegel die past bij uw behoeften.

2. Verwarmingselementen

Infrarood spiegels hebben verwarmingselementen die de spiegeloppervlakken opwarmen. Het is belangrijk om te kiezen voor een spiegel met efficiënte verwarmingselementen die snel opwarmen en energiezuinig zijn.

3. Vermogen

Het vermogen van een infrarood spiegel bepaalt hoeveel warmte de spiegel kan produceren. Kies een spiegel met voldoende vermogen om uw ruimte te verwarmen.

4. Veiligheid

Infrarood spiegels moeten veilig zijn om te gebruiken. Kies een spiegel met veiligheidsvoorzieningen zoals oververhittingsbeveiliging en een automatische uitschakelfunctie.

5. Installatie

Infrarood spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende installatie-opties, zoals wandmontage en plafondmontage. Kies een spiegel die geschikt is voor uw installatiebehoeften.

Door rekening te houden met deze belangrijke factoren, kunt u de beste infrarood spiegel kiezen voor uw behoeften.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met infraroodspiegels in badkamers?

We hebben veel positieve ervaringen gehoord van klanten die infraroodspiegels in hun badkamer hebben geïnstalleerd. Infraroodstraling wordt als zeer comfortabel ervaren omdat het direct warmte afgeeft aan het lichaam, zonder de lucht om je heen te verwarmen. Hierdoor voelt het sneller warm aan en kan je de thermostaat lager zetten dan bij traditionele verwarming. Daarnaast beslaat de spiegel niet, wat erg prettig is tijdens het douchen.

Hoe werkt een infraroodspiegel precies?

Een infraroodspiegel werkt door middel van infraroodstraling. De spiegel bevat een dunne laag van infraroodpanelen die warmte afgeven wanneer er stroom doorheen gaat. Deze warmte wordt direct afgegeven aan het lichaam, waardoor het sneller warm aanvoelt. Infraroodstraling wordt ook wel eens vergeleken met de warmte van de zon, maar dan zonder de schadelijke UV-straling.

Wat zijn de voordelen van een infraroodspiegel met ingebouwde verlichting?

Een infraroodspiegel met ingebouwde verlichting heeft als voordeel dat je geen aparte verlichting meer hoeft te plaatsen in de badkamer. Daarnaast zorgt de verlichting voor extra sfeer en kan het handig zijn tijdens het scheren of opmaken. Het is wel belangrijk om te letten op het energieverbruik van de verlichting, omdat dit kan oplopen als je de spiegel vaak gebruikt.

Is een infraroodspiegel energiezuiniger dan traditionele elektrische verwarming?

Ja, een infraroodspiegel is energiezuiniger dan traditionele elektrische verwarming. Dit komt doordat infraroodstraling direct warmte afgeeft aan het lichaam, zonder eerst de lucht om je heen te verwarmen. Hierdoor voelt het sneller warm aan en kan je de thermostaat lager zetten dan bij traditionele verwarming. Daarnaast beslaat de spiegel niet, wat erg prettig is tijdens het douchen.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een infraroodspiegel?

De gemiddelde kosten van een infraroodspiegel variëren afhankelijk van de grootte en het type spiegel. Over het algemeen kan je rekenen op een prijs tussen de €200 en €500. Het is belangrijk om te kijken naar de specificaties van de spiegel en te bepalen welke functies je nodig hebt, voordat je een keuze maakt.

Is het verstandig om voor infraroodverwarming in huis te kiezen?

Infraroodverwarming kan een goede keuze zijn als je op zoek bent naar een energiezuinige en comfortabele manier van verwarmen. Het is wel belangrijk om te kijken naar de specifieke situatie en te bepalen of infraroodverwarming geschikt is voor jouw woning. Daarnaast is het verstandig om te kijken naar de kosten en te bepalen of het binnen je budget past.

Wat is een infrarood spiegel verwarming?

Een infrarood spiegel verwarming is een innovatieve verwarmingsoplossing die infrarood straling gebruikt om objecten en mensen direct te verwarmen. Het combineert de functies van een spiegel met efficiënte verwarmingstechnologie.

Hoe werkt een spiegel infrarood verwarming?

Een spiegel infrarood verwarming maakt gebruik van infrarood panelen die warmte produceren wanneer ze worden ingeschakeld. Deze panelen stralen infrarode warmte uit, die objecten en personen in de kamer rechtstreeks verwarmt, vergelijkbaar met de warmte van de zon.

Zijn infrarood spiegels energiezuinig?

Ja, infrarood spiegels worden als energiezuinig beschouwd, omdat ze gerichte warmte leveren en niet de hele kamer hoeven te verwarmen zoals traditionele verwarmingssystemen. Door deze efficiëntie kunnen ze helpen energie te besparen.

Wat zijn de voordelen van een smart spiegel infrarood verwarming?

Enkele voordelen van een smart spiegel infrarood verwarming zijn onder andere efficiënte verwarming, snelle warmteafgifte, geen luchtcirculatie en het voorkomen van vochtige muren in vochtige ruimtes.

Kan een infrarood paneel de volledige verwarming van de ruimte verzorgen?

Ja, afhankelijk van de grootte en capaciteit van het infrarood paneel kan het inderdaad de volledige verwarming van de ruimte verzorgen. Zorg ervoor dat u een paneel kiest dat geschikt is voor de grootte van de kamer.

Welke wattage infrarood spiegel met wifi thermostaat wordt aanbevolen?

Het aanbevolen wattage voor een infraroodspiegel met een WiFi-thermostaat hangt af van verschillende factoren, waaronder de grootte van de kamer waarin de spiegel wordt geïnstalleerd, de isolatie van de kamer en persoonlijke voorkeuren voor verwarmingstemperatuur. Over het algemeen wordt aanbevolen om ongeveer 60 tot 100 watt per vierkante meter te gebruiken voor infraroodverwarming in een goed geïsoleerde ruimte.

Gerelateerd post: Infrarood Paneel met Verlichting

Ontdek de perfecte synergie van warmte en verlichting met dit innovatieve infrarood paneel. Geniet van comfortabele warmte en heldere verlichting in één slank en stijlvol apparaat, ideaal voor moderne ruimtes.