Stijlvol elektrische sfeerhaard tv meubel voor een gezellige woonkamer

Wij hebben onlangs de elektrische sfeerhaard tv meubel van BIM uitgeprobeerd en zijn onder de indruk van de unieke uitstraling en functionaliteit van dit meubelstuk. De sfeerhaard tv meubel heeft een hoogwaardige MDF-constructie met gefreesde fronten en is voorzien van een elektrische open haard die zorgt voor een warme en gezellige sfeer in de kamer.

De schuifdeuren zijn voorzien van het LOFT-systeem en kunnen vrij worden geplaatst, waardoor je kunt beslissen welke ruimte open moet blijven. De sfeerhaard tv meubel is verkrijgbaar in de kleur Old Wood en heeft een afmeting van 200 cm breed, 34,8 cm diep en 56,7 cm hoog.

Wij selecteren onafhankelijk alle producten en diensten. Als u op de door ons aangeboden links klikt, kan Perfect Home een commissie verdienen zonder extra kosten voor u.

De elektrische open haard heeft een verwarmingsfunctie en kan worden bediend met een afstandsbediening. Er zijn vijf helderheidsniveaus die kunnen worden gewijzigd en een volledige uittemperatuurinstelling. De maximale temperatuur op de thermostaat bedraagt 28 °C. Er zijn meerdere temperatuurstanden van 16 tot 28 graden C, die vrij kunnen worden veranderd of volledig kunnen worden uitgeschakeld.

Bottom Line

Als je op zoek bent naar een sfeerhaard tv meubel met een unieke uitstraling en functionaliteit, dan is de GRANERO van BIM Furniture zeker het overwegen waard. Het meubelstuk is van hoogwaardige kwaliteit en de elektrische open haard zorgt voor een gezellige sfeer in de kamer. Klik hier om de elektrische sfeerhaard tv meubel te kopen en je woonkamer een upgrade te geven!

Overzicht BIM elektrische sfeerhaard tv meubel

Wij hebben de BIM elektrische sfeerhaard tv meubel uitgebreid getest en zijn onder de indruk van dit unieke meubelstuk. Het heeft een karakteristiek uiterlijk en zal zeker de aandacht trekken in elke woon- of slaapkamer. De elektrische open haard binnenin zorgt voor een warme en gezellige sfeer in de kamer.

De meubel is gemaakt van hoogwaardig MDF en heeft een lowboard design met een breedte van 200 cm, diepte van 34,8 cm en een hoogte van 56,7 cm. De gefreesde fronten met X-vormige frezen zijn geraffineerd vormgegeven en kunnen met het schuifsysteem aan de behuizing worden bevestigd, zodat u kunt beslissen welke ruimte open moet blijven.

De elektrische sfeerhaard tv meubel heeft 2 deuren en griploze fronten met het schuifsysteem LOFT. Bovendien kunt u de kleur van de vlammen kiezen en heeft de open haard een verwarmingsfunctie van 16-28 °C. De afstandsbediening is inbegrepen en u kunt de bedrijfstijdinstelling van het apparaat selecteren met de timerknop.

De BIM elektrische sfeerhaard tv meubel wordt nieuw en origineel verpakt geleverd op een pallet voor zelfmontage. Kortom, deze elektrische sfeerhaard tv meubel is een aanwinst voor elke woning en zal zeker indruk maken op uw gasten.

Uniek Design met X-vormige Frezen

Onze ervaring met de BIM elektrische sfeerhaard tv meubel 200 cm gefreesde voorkant hoogwaardig MDF lowboard kast TV tafel dressoir commode Hi-Fi tafel TV tafel (Old Wood) is dat het een uniek meubelstuk is met karakter. Het originele uiterlijk zal de aandacht van iedereen trekken en de open haard binnenin zorgt voor een warme en familiale sfeer in de kamer.

Wat deze tv meubel echt onderscheidt van andere kasten zijn de geraffineerde fronten met X-vormige frezen. Deze zijn met een schuifsysteem aan de behuizing bevestigd, zodat ze vrij kunnen worden geplaatst en beslissen welke ruimte open moet blijven. Dit geeft de kast een unieke uitstraling en maakt het een echte eyecatcher in je woon- of slaapkamer.

We hebben gemerkt dat de kast zeer stevig en duurzaam is, gemaakt van hoogwaardig MDF en gelamineerde plaat. Het schuifsysteem LOFT zorgt voor een naadloze uitstraling en de elektrische open haard is een fantastische toevoeging aan het meubelstuk.

Over het algemeen zijn we erg onder de indruk van het unieke design met X-vormige frezen van de BIM sfeerhaard tv meubel GRANERO 200 cm. Het is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een meubelstuk met karakter en functionaliteit.

Ingebouwde Elektrische Open Haard

We waren aangenaam verrast door de ingebouwde elektrische open haard in de BIM sfeerhaard tv meubel. Het voegt een gezellige en warme sfeer toe aan elke kamer en maakt deze kast een uniek meubelstuk met karakter. Het schuifsysteem LOFT zorgt ervoor dat de gefreesde fronten met X-vormige frezen vrij kunnen worden geplaatst, zodat je kunt beslissen welke ruimte open moet blijven.

We hebben de kleur van de vlammen kunnen kiezen en de schoorsteenspecificaties waren precies zoals beschreven. De afstandsbediening maakt het gemakkelijk om de open haard te bedienen en de temperatuur en helderheid van de vlammen aan te passen. We hebben ook de timerfunctie gebruikt om de bedrijfstijd van het apparaat te selecteren.

Over het algemeen zijn we erg blij met de ingebouwde elektrische open haard in de BIM sfeerhaard tv meubel GRANERO. Het voegt een uniek element toe aan deze al prachtige kast en maakt het een perfecte aanvulling op elke woon- of slaapkamer.

Materiaal en Afwerking

Bij het bekijken van de BIM elektrische sfeerhaard tv meubel 200 cm, viel ons meteen op hoe hoogwaardig de MDF-plaat is die gebruikt is voor de constructie van de kast. Het materiaal voelt stevig en duurzaam aan en de afwerking is onberispelijk. De gefreesde voorkant geeft de kast een antieke uitstraling en de kleur Old Wood past goed bij verschillende interieurstijlen.

Een ander aspect dat we opmerkten, is de warmteafgifte van 1600 Watt die de elektrische open haard produceert. Dit zorgt niet alleen voor een gezellige sfeer in de kamer, maar kan ook helpen om de ruimte te verwarmen op koude avonden.

Over het algemeen zijn we erg tevreden met de materiaalkeuze en afwerking van de BIM elektrische sfeerhaard tv meubel 200 cm. Het is duidelijk dat er veel aandacht is besteed aan de kwaliteit van het product, wat het een goede investering maakt voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en stijlvolle TV kast.

Installatie en Montagegemak

Het installeren en monteren van de BIM elektrische sfeerhaard tv meubel 200 cm gefreesde voorkant hoogwaardig MDF lowboard kast TV tafel dressoir commode Hi-Fi tafel TV tafel (Old Wood) was eenvoudig en probleemloos. Het meubelstuk werd geleverd op een pallet en was nieuw en origineel verpakt. De zelfmontage was gemakkelijk te volgen en er waren geen problemen tijdens de installatie.

De afstandsbediening van de elektrische open haard was ook eenvoudig te bedienen en de verschillende instellingen konden gemakkelijk worden aangepast. Het schuifsysteem LOFT maakte het mogelijk om de fronten vrij te plaatsen en te beslissen welke ruimte open moest blijven. Over het algemeen waren we erg tevreden met het installatie- en montageproces van dit meubelstuk.

Pros en Cons

Pros

Wij zijn erg onder de indruk van de BIM elektrische sfeerhaard tv meubel. Hier zijn enkele van de voordelen die wij hebben ervaren:

  • Uniek meubelstuk: de Granero-collectie heeft een uniek karakter en zal zeker de aandacht trekken in elke woon of slaapkamer.
  • Warme en familiale sfeer: de open haard binnenin zorgt voor een warme en gezellige sfeer in de kamer.
  • Geraffineerde vormgeving: de fronten met X-vormige frezen zijn mooi vormgegeven en kunnen vrij worden geplaatst, zodat u zelf kunt beslissen welke ruimte open moet blijven.
  • Elektrische open haard: u kunt de kleur van de vlammen kiezen en de bediening is eenvoudig met de meegeleverde afstandsbediening.
  • Ruime opbergruimte: de kast heeft twee deuren en biedt voldoende opbergruimte voor uw tv-accessoires en andere spullen.

Cons

Hoewel we erg tevreden zijn met de BIM elektrische sfeerhaard tv meubel, zijn er ook enkele nadelen:

  • Zelfmontage: de kast wordt geleverd op een pallet en moet zelf worden gemonteerd, wat misschien niet voor iedereen ideaal is.
  • Beperkte kleurkeuze: de kast is alleen verkrijgbaar in de kleur Old Wood, dus als u op zoek bent naar een andere kleur, zult u elders moeten zoeken.
  • Beperkte afmetingen: de kast is 200 cm breed, wat misschien te groot is voor kleinere kamers.

Al met al zijn we erg tevreden met de BIM elektrische sfeerhaard tv meubel en we denken dat het een geweldige keuze is voor iedereen die op zoek is naar een uniek meubelstuk met een warme en gezellige sfeer.

Klantbeoordelingen

We zijn blij dat we niet de enigen zijn die onder de indruk zijn van de BIM elektrische sfeerhaard tv meubel GRANERO. De klantbeoordelingen zijn overwegend positief en benadrukken de hoge kwaliteit van het MDF-materiaal en het vakmanschap dat in het ontwerp is gestoken. Sommige klanten waren aanvankelijk terughoudend over de elektrische open haard, maar waren blij verrast toen ze zagen hoe realistisch de vlammen eruitzagen.

Een ander pluspunt van deze TV kast is de ruime opbergruimte, waardoor het een perfecte oplossing is voor degenen die hun woonkamer netjes willen houden. Er zijn echter enkele klanten die een probleem hebben gehad met de montage-instructies en de tijd die het kostte om de kast in elkaar te zetten. Over het algemeen zijn we van mening dat de BIM elektrische sfeerhaard tv meubel GRANERO een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en functionele TV kast.

Conclusie

bekijk de tv meubel GRANERO van BIM, dan kunnen we concluderen dat het een uniek meubelstuk is met karakter. Het is een echte blikvanger in elke woon- of slaapkamer. De elektrische open haard binnenin zorgt voor een warme en gezellige sfeer in de kamer.

De gefreesde fronten met X-vormige frezen zijn zeer geraffineerd vormgegeven en kunnen met een schuifsysteem aan de behuizing worden bevestigd, zodat de ruimte naar wens kan worden ingedeeld.

De tv meubel is gemaakt van hoogwaardig MDF en heeft een matte gelamineerde plaat als behuizing. De kleur Old Wood geeft het meubelstuk een authentieke uitstraling.

De afstandsbediening maakt het mogelijk om de open haard in te stellen op de gewenste temperatuur en helderheid. Er zijn ook verschillende kleurinstellingen beschikbaar.

Al met al is de tv meubel GRANERO van BIM een echte aanrader voor wie op zoek is naar een uniek meubelstuk met karakter en een gezellige sfeer in huis wil creëren.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de afmetingen voor een tv-meubel met ingebouwde sfeerhaard?

Het tv-meubel uit de Granero-collectie heeft een breedte van 200 cm, een diepte van 34,8 cm en een hoogte van 56,7 cm. De afmetingen van de sfeerhaard zijn 75 cm breed, 13 cm diep en 35 cm hoog. Houd er rekening mee dat deze afmetingen specifiek zijn voor dit model en kunnen variëren voor andere tv-meubels met ingebouwde sfeerhaarden.

Hoe kan ik een tv-meubel met een elektrische haard zelf maken?

Het maken van een tv-meubel met een ingebouwde sfeerhaard kan een uitdagend doe-het-zelfproject zijn. Als u niet bekend bent met het bouwen van meubels, raden we u aan om een professionele meubelmaker te raadplegen of een kant-en-klaar tv-meubel met ingebouwde sfeerhaard aan te schaffen. Als u ervoor kiest om het zelf te maken, zorg er dan voor dat u de juiste gereedschappen en materialen heeft en volg nauwkeurig de instructies en veiligheidsvoorschriften.

Welke soorten sfeerhaarden zijn geschikt om in een tv-meubel te integreren?

Er zijn verschillende soorten sfeerhaarden die geschikt zijn om in een tv-meubel te integreren, waaronder elektrische haarden, bio-ethanol haarden en gas haarden. Bij het kiezen van een sfeerhaard voor uw tv-meubel, is het belangrijk om rekening te houden met de afmetingen van uw tv-meubel, de beschikbare ruimte en uw persoonlijke voorkeuren.

Wat zijn de veiligheidsvoorschriften voor het plaatsen van een sfeerhaard onder een televisie?

Bij het plaatsen van een sfeerhaard onder een televisie is het belangrijk om de veiligheidsvoorschriften in acht te nemen. Zorg ervoor dat de sfeerhaard voldoet aan de veiligheidsnormen en dat de afstand tussen de sfeerhaard en de televisie voldoende is om oververhitting en brand te voorkomen. Raadpleeg de handleiding van uw sfeerhaard en tv-meubel voor specifieke instructies en veiligheidsvoorschriften.

Hoe onderhoud ik een ingebouwde tv-meubel met haard in woonkamer?

Het onderhoud van een tv-meubel met ingebouwde sfeerhaard hangt af van het type materiaal en afwerking van het meubel. Raadpleeg de handleiding van uw tv-meubel voor specifieke onderhoudsinstructies. Over het algemeen is het belangrijk om het meubel regelmatig schoon te maken en te beschermen tegen vocht en hitte.

Zijn er speciale overwegingen voor het kiezen van een zwevend tv-meubel met sfeerhaard?

Bij het kiezen van een zwevend tv-meubel met sfeerhaard is het belangrijk om rekening te houden met de draagkracht van de muur en de grootte en het gewicht van de sfeerhaard en tv. Zorg ervoor dat u het juiste type bevestigingsmateriaal gebruikt en volg nauwkeurig de instructies voor installatie en veiligheid. Raadpleeg een professional als u twijfelt over de veiligheid en stabiliteit van uw zwevende tv-meubel met sfeerhaard.

Wat zijn de voordelen van een elektrische sfeerhaard in een tv meubel?

Een elektrische sfeerhaard in een tv-meubel zorgt niet alleen voor een gezellige en warme sfeer in de woonkamer, maar biedt ook extra opbergruimte en een stijlvolle uitstraling.

Welke afmetingen zijn beschikbaar voor een tv sfeerhaard?

De tv-meubels met sfeerhaard zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, van compacte modellen tot grotere cinewall opstellingen, zodat je kunt kiezen wat het best past in jouw woonkamer.

Kan ik een tv meubel met ingebouwde sfeerhaard op maat laten maken?

Ja, veel winkels bieden ook maatwerk opties voor tv-meubels met haard, zodat je een uniek en passend design kunt creëren voor jouw interieur.

Hoe kan ik de elektrische haard in het tv meubel bedienen?

De meeste sfeerhaarden zijn voorzien van een afstandsbediening waarmee je de vlammen en warmte-instellingen gemakkelijk kunt regelen vanuit je luie stoel.

Welke materialen worden gebruikt voor het tv-meubel met sfeerhaard?

De elektrische sfeerhaard tv meubel zijn vaak gemaakt van hoogwaardige materialen zoals hout, metaal of glas, voor een luxe uitstraling en duurzaamheid.

sfeerhaard tv meubel

sfeerhaard tv meubel met twee deuren, gefreesde fronten, griploze fronten, schuifsysteem LOFT, elektrische open haard (u kunt de kleur van de vlammen kiezen)

Product merk: BIM

Product valuta: EUR

Productprijs: 589

Product op voorraad: InStock

Waardering redacteur:
5