Wij selecteren alle producten en diensten. Als u op de door ons aangeboden links klikt, kan Perfect Home een commissie verdienen zonder extra kosten voor u.

Princess Panini en Tosti Contactgrill

Princess 112415 Panini en Tosti Contactgrill
 • Bakoppervlak van 30×24 cm is groot genoeg voor het bereiden van meerdere panini’s of tosti’s tegelijkertijd
 • Zwevend bovendeksel zorgt voor gelijkmatige verhitting van de hamburgers en goedgevulde panini’s
 • Geen boter of olie nodig waardoor u gezonder kunt grillen
 • Het apparaat is vrij groot en kan daardoor lastig op te bergen zijn
 • Het vermogen van 2000 watt kan voor sommige gebruikers te hoog zijn
 • Het apparaat is relatief zwaar met een gewicht van 2,6 kilogram

Als u op zoek bent naar een contactgrill die groot genoeg is voor het bereiden van meerdere panini’s of tosti’s tegelijkertijd, dan is de Princess 112415 Panini grill een goede optie. Het zwevende bovendeksel zorgt voor gelijkmatige verhitting van uw hamburgers en goedgevulde panini’s. Bovendien hoeft u geen boter of olie te gebruiken, waardoor u gezonder kunt grillen.

Het apparaat is echter vrij groot en kan daardoor lastig op te bergen zijn. Daarnaast kan het vermogen van 2000 watt voor sommige gebruikers te hoog zijn en het apparaat is relatief zwaar met een gewicht van 2,6 kilogram.

In het algemeen is de Princess 112415 een goede keuze als u op zoek bent naar een contactgrill voor het bereiden van meerdere panini’s of tosti’s tegelijkertijd.

Tefal GC241D Inicio grill contactgrill

Tefal GC241D Inicio grill contactgrill

Als je op zoek bent naar een contactgrill, dan is de Tefal GC241D Inicio zeker het overwegen waard.

 • Veelzijdig in gebruik
 • Compact design en eenvoudige bediening
 • Anti-aanbaklaag voor eenvoudige reiniging
 • Geen thermostaat om temperatuur te regelen
 • Grillplaten kunnen niet helemaal plat worden gedrukt
 • Geen verwijderbare grillplaten

De Tefal GC241D Inicio is een veelzijdige contactgrill die je kunt gebruiken voor het bereiden van vlees, panini, groenten en nog veel meer. Het compacte design en de eenvoudige bediening maken het apparaat zeer gebruiksvriendelijk. Daarnaast zijn de grillplaten voorzien van een anti-aanbaklaag, waardoor het apparaat eenvoudig te reinigen is.

Hoewel de Tefal GC241D Inicio een aantal voordelen heeft, zijn er ook een aantal nadelen. Zo is er geen thermostaat om de temperatuur te regelen en kunnen de grillplaten niet helemaal plat worden gedrukt, wat soms onhandig kan zijn. Daarnaast zijn de grillplaten niet verwijderbaar, waardoor het schoonmaken iets lastiger kan zijn.

Al met al is de Tefal GC241D Inicio een goede keuze als je op zoek bent naar een veelzijdige en gebruiksvriendelijke contactgrill.

Tefal Minute Grill Silver GC2050 contactgrill

Tefal Minute Grill Silver GC2050 contactgrill

Als je op zoek bent naar een contactgrill, dan is de Tefal Minute Grill Silver GC2050 een goede optie om te overwegen.

 • Het geribbelde grilloppervlak van 30 x 18,5 cm biedt voldoende ruimte om meerdere ingrediënten tegelijk te grillen.
 • De antiaanbaklaag maakt het schoonmaken van de grillplaten eenvoudig en voorkomt dat voedsel blijft plakken.
 • De mogelijkheid om de grill open te klappen en te vergrendelen in verschillende hoogteverstellingen zorgt voor meer flexibiliteit bij het grillen.
 • De contactgrill heeft geen schakelknop om de temperatuur aan te passen.
 • Het duurt even voordat de grill opwarmt, wat tijd kan kosten als je snel iets wilt grillen.
 • Sommige klanten hebben gemeld dat de contactgrill na enkele maanden lawaai begint te maken en traag opwarmt.

Als je op zoek bent naar een eenvoudige contactgrill met voldoende ruimte om meerdere ingrediënten tegelijk te grillen, dan is de Tefal Minute Grill Silver GC2050 een goede keuze. De antiaanbaklaag maakt het schoonmaken van de grillplaten gemakkelijk en de mogelijkheid om de grill open te klappen en te vergrendelen in verschillende hoogteverstellingen zorgt voor meer flexibiliteit bij het grillen.

Hoewel de contactgrill geen schakelknop heeft om de temperatuur aan te passen, is het vermogen van 1600 watt voldoende om voedsel snel te grillen. Het duurt echter wel even voordat de grill opwarmt, wat tijd kan kosten als je snel iets wilt grillen.

Sommige klanten hebben gemeld dat de contactgrill na enkele maanden lawaai begint te maken en traag opwarmt, maar over het algemeen zijn de klantenrecensies positief. Als je op zoek bent naar een betaalbare contactgrill die gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken is, dan is de Tefal Minute Grill Silver GC2050 een goede optie om te overwegen.

Tristar GR-2650 Contactgrill

Tristar GR-2650 Contactgrill

Als je op zoek bent naar een betaalbare contactgrill die geschikt is voor verschillende soorten gerechten, dan kan de Tristar GR-2650 een goede optie zijn.

 • Geschikt voor verschillende soorten gerechten zoals panini’s, vlees en groenten
 • Snel op de juiste temperatuur dankzij het vermogen van 700W
 • Ruim bakoppervlak van 22.5 x 14 cm
 • Zwevend deksel kan niet worden vergrendeld, wat het lastig kan maken om bijvoorbeeld vlees te grillen
 • Anti-aanbaklaag kan na verloop van tijd minder goed werken
 • Niet geschikt voor grote hoeveelheden eten

De Tristar GR-2650 is een contactgrill die geschikt is voor allerlei verschillende soorten gerechten, van panini’s tot vlees en groenten. Met een vermogen van 700W is de grill snel op de juiste temperatuur, zodat je snel aan de slag kunt. Dankzij het ruime bakoppervlak van 22.5 x 14 cm biedt de contactgrill veel ruimte om meerdere gerechten tegelijk te bereiden.

Een van de handige functies van de Tristar GR-2650 is het zwevende deksel, waardoor de grill geschikt is voor allerlei verschillende producten, van dunne plakken vlees tot dikke panini’s. Houd er wel rekening mee dat het deksel niet kan worden vergrendeld, wat het lastig kan maken om bijvoorbeeld vlees te grillen.

Een ander voordeel van de Tristar GR-2650 is de anti-aanbaklaag, waardoor het gebruik van olie of boter niet nodig is en de grill eenvoudig te reinigen is. Houd er wel rekening mee dat de anti-aanbaklaag na verloop van tijd minder goed kan gaan werken.

Tot slot is het goed om te weten dat de Tristar GR-2650 niet geschikt is voor grote hoeveelheden eten. Als je op zoek bent naar een contactgrill voor een groot gezin of om grote hoeveelheden eten tegelijk te bereiden, dan kun je beter op zoek gaan naar een groter model.

Tristar GR-2856 Contactgrill

Tristar GR-2856 Contactgrill

Als je op zoek bent naar een contactgrill, dan is de Tristar GR-2856 zeker het overwegen waard.

 • Met een vermogen van 1500 Watt is de contactgrill snel op de juiste temperatuur maar ook geschikt voor op de camping.
 • De zwevende deksel zorgt ervoor dat de grill geschikt is voor verschillende formaten voedsel.
 • Dankzij de antiaanbaklaag is het gebruik van olie of boter niet nodig en grill je extra gezond en is deze eenvoudig te reinigen.
 • Het snoer is aan de korte kant, waardoor je beperkt bent in je bewegingsvrijheid.
 • De grillplaten zijn niet verwijderbaar, waardoor het schoonmaken wat lastiger is.
 • De contactgrill is niet geschikt voor grote gezelschappen, aangezien de grillplaten niet zo groot zijn.

De Tristar GR-2856 is een compacte en handige contactgrill. Door het vermogen van 1500 Watt is de grill snel op de juiste temperatuur en kun je binnen no-time aan de slag. De zwevende deksel is een handige feature, omdat je hierdoor verschillende formaten voedsel kunt grillen. Daarnaast is de antiaanbaklaag een groot pluspunt, omdat je hierdoor gezonder kunt grillen en de grill eenvoudig schoon te maken is.

Helaas heeft de Tristar GR-2856 ook enkele nadelen. Zo is het snoer aan de korte kant, waardoor je beperkt bent in je bewegingsvrijheid. Daarnaast zijn de grillplaten niet verwijderbaar, waardoor het schoonmaken wat lastiger is. Tot slot is de contactgrill niet geschikt voor grote gezelschappen, aangezien de grillplaten niet zo groot zijn.

Al met al is de Tristar GR-2856 een goede keuze als je op zoek bent naar een compacte contactgrill voor het grillen van kleine porties voedsel.

Aankoopgids

Als u op zoek bent naar een contactgrill, zijn er een aantal factoren waar u rekening mee moet houden om ervoor te zorgen dat u de beste optie kiest voor uw behoeften. Hieronder hebben we enkele belangrijke overwegingen opgesomd die u moet maken tijdens het winkelen voor een contactgrill.

Grootte en Capaciteit

Een van de eerste dingen waar u naar moet kijken bij het kiezen van een contactgrill is de grootte en capaciteit. Dit hangt af van uw persoonlijke behoeften en het aantal mensen dat u van plan bent te bedienen. Als u van plan bent om de grill thuis te gebruiken voor uw gezin, dan is een kleinere grill met een capaciteit van 2-4 porties voldoende. Als u echter van plan bent om de grill te gebruiken voor feesten of grote bijeenkomsten, dan is een grotere grill met een capaciteit van 6-8 porties meer geschikt.

Vermogen

Het vermogen van de contactgrill is een andere belangrijke factor om te overwegen. Hoe hoger het vermogen, hoe sneller de grill het voedsel kan bereiden. Als u van plan bent om de grill veel te gebruiken en snel voedsel wilt bereiden, dan is een hoger vermogen aan te raden.

Platen

De platen van de contactgrill zijn ook belangrijk om te overwegen. De meeste contactgrills hebben antiaanbakplaten, maar sommige hebben ook verwijderbare platen die gemakkelijk schoon te maken zijn. Het is ook belangrijk om te kijken naar de dikte van de platen. Dikkere platen zorgen voor een gelijkmatigere warmteverdeling en een betere bereiding van het voedsel.

Functies

Tot slot, zijn er nog een aantal extra functies waar u naar kunt kijken bij het kiezen van een contactgrill. Sommige grills hebben bijvoorbeeld een verstelbare hoogte, waardoor u verschillende soorten voedsel kunt bereiden. Andere grills hebben een timer of een automatische uitschakelfunctie om te voorkomen dat het voedsel verbrandt.

Door rekening te houden met deze factoren, kunt u de beste contactgrill kiezen voor uw behoeften en genieten van heerlijke maaltijden thuis.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de verschillen tussen de diverse merken contactgrills?

Er zijn veel verschillende merken contactgrills op de markt en elk merk heeft zijn eigen kenmerken en specificaties. Het is belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van de materialen, de grootte van de grillplaten en de kracht van het apparaat. Daarnaast kan het merk ook invloed hebben op de prijs en de garantievoorwaarden.

Hoe kies ik de juiste grootte voor een contactgrill?

Bij het kiezen van de juiste grootte voor een contactgrill is het belangrijk om te kijken naar de hoeveelheid voedsel die je wilt bereiden. Voor kleinere porties kun je kiezen voor een compacte grill met kleinere grillplaten. Als je echter grotere hoeveelheden wilt bereiden, kies dan voor een grotere grill met grotere grillplaten.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een contactgrill?

Een contactgrill is een handige en veelzijdige keukenapparatuur die veel voordelen biedt. Het bereiden van voedsel op een contactgrill is snel en gemakkelijk, en het resultaat is vaak gezonder omdat er minder vet nodig is. Daarnaast kan een contactgrill worden gebruikt voor het bereiden van een breed scala aan voedsel, van vlees en vis tot groenten en sandwiches.

Hoe onderhoud ik mijn contactgrill voor een langere levensduur?

Het is belangrijk om je contactgrill regelmatig schoon te maken om de levensduur van het apparaat te verlengen. Laat de grill na elk gebruik afkoelen en verwijder eventuele voedselresten met een zachte borstel of doek. Gebruik geen schuurmiddelen of scherpe voorwerpen die de grillplaten kunnen beschadigen. Als je grillplaten afneembaar zijn, was ze dan af met warm water en afwasmiddel en droog ze grondig af voordat je ze weer op de grill plaatst.

Welke functies zijn belangrijk bij het kiezen van een contactgrill?

Bij het kiezen van een contactgrill zijn er verschillende functies die belangrijk kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om de temperatuur aan te passen, de aanwezigheid van een timer of automatische uitschakeling, en de mogelijkheid om de grillplaten te verwijderen voor eenvoudige reiniging. Het is belangrijk om te bepalen welke functies voor jou belangrijk zijn voordat je een aankoop doet.

Hoe kies je de beste contactgrill voor jouw behoeften?

Het kiezen van de beste contactgrill hangt af van verschillende factoren zoals de grootte van het grilloppervlak, of de grillplaten uitneembaar zijn voor eenvoudige schoonmaak en of de grill een instelbare temperatuur heeft. Overweeg ook speciale functies zoals een zwevende bovenplaat voor dikkere sneden vlees of grotere tosti’s en of het voldoet aan bepaalde gezondheidsnormen zoals pfas-vrij.

Kun je tosti’s en panini’s maken met elke contactgrill?

Ja, je kunt tosti’s en panini’s maken met bijna elke contactgrill. De meeste contactgrills zijn uitgerust met antiaanbaklaag grillplaten die perfect zijn voor het grillen van tosti’s en panini’s. Voor de beste resultaten, zoek naar modellen met instelbare druk of een zwevende bovenplaat die zich aanpast aan de dikte van uw broodjes.

Hoe kan ik het beste mijn contactgrill schoonmaken?

Het schoonmaken van je contactgrill is belangrijk om de levensduur van het apparaat te verlengen en ervoor te zorgen dat je voedsel veilig en gezond blijft. Laat de grill na elk gebruik afkoelen en verwijder eventuele voedselresten met een zachte borstel of doek. Gebruik geen schuurmiddelen of scherpe voorwerpen die de grillplaten kunnen beschadigen. Als je grillplaten afneembaar zijn, was ze dan af met warm water en afwasmiddel en droog ze grondig af voordat je ze weer op de grill plaatst.